"Останите увијек у служби истине"

Директору РТВ БН, уредницима, новинарима и свим запосленим у вашој медијској кући, од срца честитам двадесетпрви рођендан и још једну годину успјешног рада.

Република Српска 28.04.2019 | 15:30
"Останите увијек у служби истине"
У турбулентној години иза нас, када је обављати вашу часну професију било теже него икада, БН је уз све тешкоће био синоним за истинито, објективно и благовремено информисање. Из тих разлога, ваша медијска кућа је задржала повјерење грађана, а ваш програм остао најгледанији у Републици Српској.

Желим вам још много успјеха и јубилеја и да, поштујући професионалне стандарде и друштвено-одговорне норме, останете симбол слободног извјештавања које је увијек у служби истине.

Такође, користим прилику да вам честитам Васкрс, најрадоснији хришћански празник, уз жеље да га проведете у здрављу, слози, миру и љубави.

Упућујем вам традиционални поздрав: Христос васкрсе, ваистину васкрсе!

Бранислав Бореновић,
Предсједник ПДП-а

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дује

28.04.2019 13:32

Ти и остали политицари останите народ оде у еу

ОДГОВОРИТЕ
Name

28.04.2019 13:39

ПРИКЉУЧУЈЕМ СЕ ЧЕСТИТКАМА И ЖЕЛИМ СВАКО ДОБРО А НАЈВИШЕ ЗДРАВЉА И ВАМА И ГОСПОДИНУ БОРЕНОВИЋУ! ВАШ ВИЈЕРИ СЛУШАЛАЦ ИЗ ЛАКТАША!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

28.04.2019 19:20

Ја сто ме насмијасте!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Сувара

29.04.2019 04:51

Шта је истина ? Истина је да је циљ свију Вас ухљебити се , како себе тако чланове своје породице , кумове , рођаке , браћу , пријатеље и онда ти исти раде ко робови за Вас , гласају скупљају гласове а Ви политичари постајете све богати и богати и бахати Не бирате срества како да се обогатите .

ОДГОВОРИТЕ