Марина Туцаковић: Цеца и ја имамо проблем

Коментаришући своју пријатељицу Светлану Цецу Ражнатовић, Марина је нагласила да би волела да Анастасија надмаши Цецину популарност, а онда је додала да са фолк дивом активно смишља песме за предстојећи албум

Забава 27.04.2019 | 08:50
Марина Туцаковић: Цеца и ја имамо проблем
Марина Туцаковић, српски тестописац и жена око које се естрадне личности деценијама утркују, која је недавно преживела пакао, али се издигла изнад свега и наставила нормално да живи, открила је како се осећа након тешког периода који је оставила иза себе, као и с ким је наставила сарадњу.

Коментаришући своју пријатељицу Светлану Цецу Ражнатовић, Марина је нагласила да би волела да Анастасија надмаши Цецину популарност, а онда је додала да са фолк дивом активно смишља песме за предстојећи албум.

– Цеца и ја смо стално на вези, али имамо проблем са песмама, а не знамо пут којим бисмо кренуле – истакла је Марина.

На питање о Карлеуши одговара

– Са њом се не чујем више. Шта ту има да се коментарише, страшно је све то кроз шта пролази… Јеца је велики борац – подвлачи она.

Када је реч о Ани Николић, Марина није штедела речи:
– Мислим да ће Анин албум бити спреман до краја лета. Неће то бити стара, већ нова Ана. Само да смрша. Ради сада на томе, мора због здравља, али воли она да поједе – прича кроз осмех Марина.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар