Солскјер: И даље смо у игри за ЛШ!

Верујем да ће Погба остати.  Менаџер Манчестер јунајтеда, Оле Гунар Солскјер, рекао је да његова екипа и даље има шансе да буде међу најбоље четири у Премијер лиги.

Фудбал 27.04.2019 | 14:30
Солскјер: И даље смо у игри за ЛШ!
Јунајтед је тренутно шести на табели са 64 бода, односно има два бода мање од Арсенала, а три од Челсија.

Фудбалери Јунајтеда у недељу гостују Челсију у утакмици 36. кола Премијер лиге.

"Ово је била емотивна сезона за клуб јер је на половини промењен менаџер. И даље смо у трци за топ четири, а фокус сада мора бити на Челсију. Ако одиграмо добро, а знамо да можемо и знамо да су уморни, неће нас занимати што има још три утакмице до краја",рекао је Солскјер, пренели су британски медији.

Солскјер је првих 12 утакмица на клупи Јунајтеда завршио без пораза, али је изгубио четири од последњих шест.

"Премијер лига се променила. Када сам ја играо, били смо само ми и Арсенал. Сада је шест тимова који се боре или почињу сезону верујући да могу до трофеја".

Фудбалера Јунајтеда Пола Погбу медији повезују с преласком у Реал Мадрид, али је Солскјер данас поновио да верује да ће Француз, који има уговор до 2021, остати на Олд Трафорду.

"Ништа се не може гарантовати у фудбалу, али мислим да ће Пол бити овде и следеће сезоне", рекао је Солскјер.

Солскјер је, такође, потврдио и да ће голман Давид де Хеа бити на голу против Челсија упркос тешком периоду у последње време.

"Верујем му, он је један од најбољих играча Јунајтеда у последњих шест или седам година. Играће на све три преостале утакмице", рекао је менаџер Јунајтеда.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар