Истетовирао имена пунца и пунице

Легендарни кошаркаш Дино Рађа (52), на свом Фацебоок профилу похвалио се тетоважом која је разњежила цијелу јавност.

Забава 25.04.2019 | 22:29
Истетовирао имена пунца и пунице
Иако није новост да је Дино истетовирао име пунице и пунца на лијевом рамену у облику срца, сада је објаснио зашто је то направио, а многе је објашњењем и расплакао.

"Стипе и Маре. За оне који их знају доста је рећи Стипе и Маре. Не иду одвојено него само заједно. Као Роко и Цицибела. За оне који их не знају, идемо пробати описати.

Ја њих обожавам. Који то зет воли пунца и пуницу. Пунца још како, али пуницу. Ево овај. А колико их волим то је посебна прича.

Нека се јави један који је тетовирао њихова имена, а да су још живи и здрави. Тај сам. Један дан ме пукла љубав, отишао, угравирао и дошао кући.

Стипе је цијели живот радио у Шкверу. Мало Њемачка па назад у Шквер. Нема тог кухара који ће нешто боље скухати. Оно народно, не ово Мицхелинове залогајчиће. Ићи с њим у рибе, посебан је гушт. Док ја бацим сидро, он је већ прву лигњу извукао. И може било тко по метра од њега исти пешкафондо бацити, ухватит ће једну док их Стипе извуче десет. Како, немам појма, али сам много пута на своје очи гледао.

И ништа му није тешко. Ни возити дјецу ни чувати у поноћ и у подне нити пазити нити бити дида и пол. Кад видим какав је према њима и колико га воле, сузе ми дођу на очи. 

Маре је она из видеа од прије неколико дана. Боља од круха. Кад нас двоје идемо негдје на пут, можемо дјецу оставити с њима и знамо да ће све бити ок. Додуше, мало ће више слаткога добити, али дисциплине неће недостајати.

Бака воли пећи палачинке. Али само двије каже, кад ја полудим да пуно слатког добију. Наравно на крају, хвала вам што сте моју љубав направили онаквом каква је, али о њој другом приликом. Воли вас једини ваш зет", написао је емотивно.

(Независне новине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

пуница

25.04.2019 22:40

Свака му цаст ...како заслузис тако ти се враца..ал назалост има их висе такви који би и пуницу и пунца као и свекра и свекрву ма коју ЦХ банку им поклонили најрадије у Топ ставили...

ОДГОВОРИТЕ