Албанац опљачкао Анелку и Бекера

Сумња се да је Капаја повезан и с пљачкама вила познатих особа, међу којима су тенисер Борис Бекер и фудбалер Николас Анелка.

Свијет 25.04.2019 | 22:05
Албанац опљачкао Анелку и Бекера
 Асдрита Капаја (42) с Косова полиција повезује с низом провала на подручју Велике Британије. Капај је признао да је у посљедњих десет година украо накит у вриједности више од 550.000 фунти. Асдрит је живио у Манчестеру, а 'оперисао' на подручју Лондона. Пљачкао је од 2008. до фебруара ове године кад је напокон ухваћен.

Капају ће се судити за велике пљачке у којој је украо дијамантни прстен, златну огрлицу, хаљине и новац. Капај је признао провалу 21 куће и два покушаја провале. Сумњају да је Капаја повезан и с пљачкама вила познатих особа, међу којима су тенисер Борис Бекер и фудбалер Николас Анелка. Највиши износ који је украо у једном дану је 371.855 фунти из куће.

Анелка га је наводно и ухватио у крађи па је потрчао за њим по врту, али је Капаја успио побјећи. Многе жртве крађе дошле су на суд како би славиле хапшење провалника.

- Драго ми је да више не морам бринути о сигурности мог комшилука - рекла је Филипа Бек (81) којој је украо скупоцијени златни сат.

Комшије су за Капаја имале само ријечи хвале, пише Даилy Маил. Живио је са супругом и двоје дјеце и наводно нико није слутио да је лопов. На суђењу се појавила сумња да има проблем с коцкањем.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар