Јуве распарчао цијену за Жоаоа Феликса!

Ево вам 70. 000. 000 и изаберите два наша играча! Хоће ли Бенфика прихватити?

Фудбал 26.04.2019 | 22:30
Јуве распарчао цијену за Жоаоа Феликса!
Луис Фелипе Вијеира је био изричит да од продаје нема ништа. Бар не наредног лета. Но, то што прича председник Бенфике није обесхрабрило друге клубове да облећу око Лужа, јер су свесни какав је драгуљЖоао Феликс и зато покушавају на све начине да, ако ништа друго, обезбеде што бољу стартну преговарачку позицију кад буде дошло време да се један од највећих португалских талената прода.

Феликса јуре три енглеска платежно моћна клуба (Манчестер Сити, Манчестер јунајтед, Ливерпул), међутим, ако је веровати информацијама које пристижу из Италије фаворт је тренутно Јувентус. И то из разлога што је смислио начин како да добије играча, а да притом не потроши џакове новца, јер иако је талентован, разиковати са 120.000.000 евра – на колико је постављнена отклупна клаузула – није баш препоручљиво, због чега су у Торину прибегли другачијем плану осим пуког кеширања.

Идеја црно-белих је да пред челнике Бенфике ставе 70.000.000 евра, а да у посао укључе још двојицу играча тренутно у другом, чак и у трећем плану. Према сазнањима Тутоспорта, у питању су бразилски леви бек Рожерио (21), који приводи крају позајмицу у Сасуолу, штопер младог тима Португалац Жоао Серао (19), још један Бразилац, Лукас Роша, који игра на позицији десног бека и такође је члан Примавере, као и офанзивни везни, по могућности и крило, Бразилац Матеус Переира, члан Јувеовог У23 тима. Торински дневник наводи да би Рожеиро био сигурно укључен у посао, а да Бенфика изабере још једног играча од преостале тројице. Ни на једног од ових момака Масмилијано Алегри не рачуна озбиљно, док би у Лисабону бар неко од њих добио шансу, с тим да остаје за челнике лидера Примеире питање: зашто би прихватили такав посао?

Но, Јувентус се нада. Чак је најављено да креће у офанзиву и да би већ следеће седмице могао да се уприличи састанак челника два клуба да се размотри постоји ли шанса да Жоао Феликс, ипак, промени средину. Заговорник идеје да то буде баш Јувентус је његов земљак, Кристијано Роналдо, импресиониран учинком од 18 голова и десет асистенција у досадашњем току сезоне. А дечко има само 19 година.

Из Италије стиже и информација да челници Старе даме желе што пре да заврше посао, чак и пре званичног почетка прелазног рока, свесни да би отезање дало шансу другим клубовима да реагују и пошаљу уносније понуде.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар