Грујић о Атлетику: Много ме је људи звало...

„Међутим, не знам ништа о томе“, рекао српски везиста из Херте.

Фудбал 25.04.2019 | 19:45
Грујић о Атлетику: Много ме је људи звало...
Како се сезона ближи крају, тако навијачи Херте полако губе наду да ће и у наредној сезони на Олимпијском стадиону у Берлину гледати Марка Грујића. Везиста Ливерпула, на позајмици у главном граду Немачке, одлично је искористио сезону у Бундеслиги.

До те мере да је ЕСПН пре два дана лансирао вест о томе да Грујића у овом прелазном року жели Атлетико Мадрида. Наводно, Ливерпул тражи обештећење од 40.000.000 евра.

„Ништа нисам чуо о томе, нико ми није наговестио. Прочитао сам вест на интернету и био сам јако изненађен. После тога много људи ми је слало поруке, и питало ме шта се дешава. Али не могу да одговорим, када ништа не знам“, рекао је Марко Грујић за немачке медије.

Српски везиста има уговор са Ливерпулом до лета 2023. године. Ипак, питање је какву будућност му пружа клуб са Енфилда, односно да ли га Јирген Клоп има у плановима за наредну сезону.

„Рекао сам пре два месеца, а сада могу да поновим. Волео бих да одиграм у Херти још годину дана. Али одлука је на људима из Ливерпула. Не могу ништа да обећам и урадим, него да сачекам шта ће рећи на Енфилду“, рекао је Грујић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар