Двије струје: ЗА и ПРОТИВ ДОДИКА!

Иако су на прошлој сједници Главног одбора СДС јавности представљена имена три кандидата који ће се наћи у трци за лидера те странке, већ сада је јасно да ће се борба водити између двије струје, тачније оних који су за ближе односе са владајућом коалицијом и оне који су строго против тога.

Република Српска 25.04.2019 | 00:23
Двије струје: ЗА и ПРОТИВ ДОДИКА!
Да је чланство подјељено на више струја, већ одавно је потпуно јасно, а то се потврдило и на недавној сједници Главног одбора СДС у Источном Сарајеву када су чланови ГО одбили приједлог лидера те странке Вукоте Говедарице да се на унутарстраначким изборима нађе име само једног кандидата.

Иако на сједници није било ружних ријечи и свађа, извор СДС из врха ове странке, каже да су подјеле у два табора биле видљиве голим оком.

– Говедарица је на сједници Главног одбора предложио да на Изборну скупштину СДС изађу са именом само једног кандидата за лидера странке. Као компромис је предложио да то не буде ни он, нити актуелни начелник општине Теслић Милан Миличевић, већ Мирко Шаровић. Иако Миличевић није јасно одбио Говедаричин приједлог, није га ни прихватио. Први који је устао против тог приједлога био је начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић, који је казао како треба изаћи са именима више кандидата – испричао је извор Српскаинфо из врха ове странке.

Он додаје да дио СДС одавно жели да скине Говедарицу са чела те странке, што је већ свима познато, те да им из тог разлога не одговара ни Шаровић јер се његова политика не би много разликовала од ове коју тренутно води актуелни лидер странке.

– Јавна је тајна да дио чланства не жели више да буде у опозицији. Иако су јавно сви подржали Говедаричину одлуку да одбије понуду СНСД о заједничком уласку у власт на нивоу БиХ, у позадини те приче нису сви задовољни јер има и оних који би жељели да буду дио власти. Управо та група је стала на страну Миличевића – испричао је наш извор. Он тврди да у подршци Миличевићу, поред Божовића, предњачи начелник општине Соколац Милован Бјелица, који је и јавно заговарао ближе односе са власти. Јавну подршку Миличевићу даје и посланик у парламенту Српске Дарко Бабаљ, али и Милан Тубин, члан градског одбора СДС у Приједору.

Према изворима Српскаинфо, Миличевић тренутно има јаку подршку из сарајевско-романијске, зворничке, дијела бањалучке и приједорске регије, гдје многи чланови заговарају улазак у коалицију са владајућим структурама.

Томе у прилог наводе и недавну одлуку општине Источна Илиџа на чијем је челу Маринко Божовић да се предсједавајућем Предсједништва БиХ Милораду Додику уручи повеља поводом Ђурђевдана – крсне славе и Дана општине. Приједлог да Додику буде уручено највише општинско признање упутила је и скупштинска већина коју чине СДС, ПДП и Уједињена Српска.

– Из овога је јасно видљиво да у СДС има много оних којима је досадила опозиција и желе зближавање са властима. Управо због подршке коју Миличевићу дају ти чланови, посебно Бјелица, дио чланства је скептичан и желе неког другог на челу странке. Може се рећи да је њихова подршка нанијела више штете него користи Миличевићу када је у питању трка за лидера странке – наводе наши извори.

Додаје да је струја окупљена око Говедарице строго против било какве коалиције са властима, те да се плаше да би Миличевић, ако би постао лидер, морао попустити пред онима који су му пружали највише подршке, а који су за коалицију са власти.

Говедарица тренутно највећу подршку има од чланова из Херцеговине, Крајине, те дијела бањалучке и градишке регије.

Како сада ствари стоје тас на вази између Миличевића и Говедарице би могао бити начелник Бијељине Мићо Мичић, који се још двоуми коме ће дати своју подршку. То ће зависити од тога да ли ће Миличевићу противкандидат бити Шаровић или Говедарица. 

Познато је да је Мичић у добрим односима са Шаровићем, те у случају ако он буде кандидат, несумњиво ће га подржати. Међутим, уколико кандидат буде Говедарица, тада ће Мићићева подршка највјероватније бити усмјерена ка Миличевићу.

Извори из СДС кажу да Шаровић с друге стране не жели да уноси раздор у странку, те да ће своју кандидатуру прихватити само у случају ако буде једини кандидат.

– Између њега и Говедарице направљен је џентлменски договор да ће се када дође до унутарстраначких избора један од њих двојице повући. Уколико Шаровић буде кандидат, Говедарица се повлачи, и обрнуто – тврди наш извор. Додаје да ће трка за лидера странке до самог краја бити крајње неизвјесна.

Међусобни договор или тајно гласање
Миличевић је одбио потврдити информације шта се дешавало на недавној сједници ГО СДС наводећи да никада не износи детаље са ниједног страначког састанка.

– Није моје да препричавам шта је ко рекао – казао је Миличевић.

Он је додао да су кандидатуре за лидера СДС већ почеле по општинским и градским одборима, те да је до сада добио подршку два одбора.

– Општински одбори Шамац и Лакташи су предложили мене да будем кандидат за предсједника СДС. До одржавања Изборне скупштине СДС на којој би требао бити изабран нови лидер, вјероватно ће бити још нових кандидата – истакао је Миличевић.

Према његовим ријечима, став ГО и Предсједништва СДС је да прије одржавања Изборне скупштине покушају да договоре име једног кандидата. Уколико, међутим, то не буду успјели, како тврди Миличевић, тада ће лидер бити изабран тајним гласањем.

– Ако не будемо успјели направити договор онда ће сви кандидати ићи на Изборну скупштину СДС гдје ће делегати, њих 450, тајним гласањем да се изјасне о томе ко ће бити нови лидер – навео је Миличевић.

(Српскаинфо)

Коментари / 70

Оставите коментар
Name

Никола

24.04.2019 22:41

По извјештавању РТРС-а и АТВ-а тачно се види ко је струја Милорада Додика!? Обратите на то пажњу господо делегати,осим ако и вас Додик не купи!? Надам се да јос има поштених људи у великој и јединој нашој Српској Демократској Странци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.04.2019 23:47

Не ради се ту више само о Додику, него о владарима из сјенке. Формирата је каста и може покуповати посланике. Још мало и неће ни бити посланика који ће заступати нешто што они не желе.

Name

Јасно

25.04.2019 04:53

Јасно је, ко је вјера, а ко невјера!

Name

Стваралац РС

25.04.2019 05:10

Господо сви ви који заговарате сарадњу са онима који су опустосили РС ,а то је секта снсд -е ,морате да знате да је СДС добио гласове на политици да са сектом и онима који отијерасе насу омладину и радно способно становниство из ове земље нема сарадње никакве!!! Било ко да додје, а зели са њима владати знајте да је ту СДС у крај политицки , а то је њима и циљ!!! Имај те мудрости и снаге останите досљедни својој политици!!' Уци сада у власт са онима који су РС задузили и опустосили је сулудо за странку која је створила РС!!! Због цега се они вама неприлагодјавају??? ,код њи влада у странци страховлада , дали се ико смије побунити против Додика и људи око њега.. НЕ!!' Памет у главу сви који одлуцујете и да неостанете без ово искрени гласаца, а вијеруј те да је секти циљ само то , да разбије и ово гласаца сто је остало вјерно СДС-у!!!

Name

ВАЛТЕР

25.04.2019 05:43

Додику није довољно досадашње куповање појединаца сад би и цијелу политичку странку.Потребни су му саучесници у овом круниналу који проводи све ове године.На крају ће мјесечно расписиват референдум у знак свеопште подршке генијалном вођењу народа у нестанак.Хвала БН на објективном информисању и остављеној могућности грађанима да дају свије коментаре на ово лудило које је захватило све поре друштва.

Name

Гоого

25.04.2019 06:50

Треба зауставити Додика и власт у тоталном унистењу РС-а!

Name

Глпи Бсанац

25.04.2019 07:02

Ма какав СДС? Умјесто да разбија криминалну хоботницу СДС мора да дијели финанцијски колац позиције - јер, не зиви се од зрака! Срамота за СДС да се дијели на двије струје..

Name

Издајници народа

25.04.2019 07:31

Потребни су сауцеаници у крунисању криминала, на залост добрим дијелом су и били из опозиције и јос их има.

Name

Пих

25.04.2019 07:37

Па ако су и СДС-овци издајници који се приблизавају Додику, онда да сви предјемо у СНСД па да буде Сј.Кореа и готово. Сви су исти, а неки цак и гори.

Name

ЗНАЊЕ

25.04.2019 07:58

Подржавам Срвараоца РС. Ако у СДС побиједи струја која жели сарадњу са СНСД-ом, односно Милорадом Додиком, то ће значити скори нестанак СДС. Сви ће под скуте Милорада Додика. Следећи корак празна Република Српска без народа. Тад ће на сцени остати тајкуни и моћни политички лидери, који неће више имати кога експлоатисати, јер ће сиротиња побјећи у иностранство. Резултат крајњи подавиће се ко мишеви кад нестане пласт жита под којим су се размножили. Мој апел да се у изборну скупштину делегирају млађи и људи којима је битан општи, а не лићни интерес.

Name

Горан

25.04.2019 10:46

Тачно! Пратите кога гура Ртрс, Атв, Независне и остало смеће и све ће вам бити јасно ко је фаворит власти. Иако нисам сигуран колико је Милићевић свјестан ко га и зашто гура у ово. Код њега је више сујета у питању. А екипа која у Сдс ради за Додика веома добро зна шта ради. То је чиста продаја Сдс зарад личних интереса. Бабаљ, Цицко, Пандуревићка...

Name

па да

25.04.2019 12:19

Ипак за Говедарицу сам.

Name

српско сарајево

26.04.2019 19:09

Шаровић и Мектић најбоље разумију (пошто у оквиру функција које обављају контактирају са западним функционерима) у каквој се ситуацији налази Република Српска и каква јој опасност пријети ако будемо ишли и даље уз нос САД И ЕУ.То не може да схвати већи дио Срба који сједи под шаторима и пије пиво.Заборавили смо шта се десило са Книнском крајином.Памет у главу и Шаровића за предсједника.

Name

Миланче

24.04.2019 22:47

Знаћи Додик је поново убацио кукавичије јаје у СДС тако сто ће изабрати свог човјека за предсједника супарничке странке!? Шта све раде новци и уцјене,са овим изјандјалим старцима у СДС-у, ово је чудо невидјено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Миланче

25.04.2019 05:58

Та прича око Милићевића као Додиковог човјека је спиновање власти. Наравно да им више одговара Говедарица него Милићевић.

Name

Радован ИИИ

25.04.2019 12:55

Ако не раде сложно најбоље им је да угасе СДС и сви пређу у СНСД.Са оваквим размишљањем и два табора они су пукли, само их јединство може спасити да ојачају и на следећим изборима сигурно ће узети власт.Тада их Додик не може звати издајницима и другим погрдним називима, као што је то радио за вријеме кампање и побједио.Тада неће имати адута да заигра на ту карту, а до тада он ће направити много грешки, као што их већ прави па су и његови незадовољни, само што то он не види, па је побједа СДС сигурна на следећим изборима ако буду дјеловали јединствено и ријешили се људи као што је онај ђед Бјелица и сл. који их поткопавају.

Name

Искрени члан СДС-а

24.04.2019 22:58

Људи моји, ај'д што су појединачно прелијетали,сада хоће режиму да утопе и цијели СДС-а, ово је велика издаја!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоталитаризам

25.04.2019 04:52

Управо тако, али испод нивоа воде су сви исти - утопљеници!

Name

Милован Б.

24.04.2019 23:15

Ала сам закувао паприкаш, има Додик да ми опрости све лоповлуке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

24.04.2019 23:21

СДС се код овако лудог народа једино и мозе вратити на сцену ако се примакне снсд-у и поцне играти на карту национализма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Вуксан

24.04.2019 23:25

Само Вукота Говедарица и закон о испитивању поријекла имовине, могу ријешити све проблеме, затворити све лопове, не искључујући појединце из СДС-а. Пет хиљада лопова у затвор, то је више превршило сваку мјеру док народ гладује. Позивам Вукоту да преиспита гдје су завршили милиони и они које је наш први предсједник однио у врећама из Бањалуке, није их дао мени... Вукота, побиједићеш, бићеш опет предсједник партије, ја сам за тебе, али немој да ти се догоди октобар 2018.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

24.04.2019 23:51

Аха, испитаће се поријекло, к'о и у задњих 40 година што се испитало. :-)

Name

Владо Панић

24.04.2019 23:31

Има ли ишта нормално да чује човјек.Миличевић побиједи у Теслићу и ја сав сретан а он би сад са Бурлом у власт.Боже саклони!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

24.04.2019 23:37

Што не побиједи СДС у октобру у Теслићу. Багро једна продајете се...

Name

Ре Мила

25.04.2019 04:12

Па у октобру сте покрали то је сада свима јасно и то на хиљаде гласова, да се поцастимо једнако"багро" једна

Name

Yx

25.04.2019 05:24

У октобру покрадено,, а сад спријецено

Name

Ре Мила

25.04.2019 06:02

Не побједи зато што су чланови сдс радили за снсд. За вашу информацију они су након избора избачени из странке. Не могу да вјерујем како се примате на спиновање снсд и личну сујету Говедарице, Милићевић је човјек од интегритета. Информишите се какве је све проблеме имао од локалног снсд-а па онда закључујте.

Name

Јанко

24.04.2019 23:41

Ваљда смо толико паметни да знамо кога ћемо изабрати. Вукота за предсједника. Коме се не свиђа нека иде код Додика без СДС-а. Срамота шта раде и како изборе продају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

25.04.2019 05:55

Хахаха

Name

Требињац

25.04.2019 00:10

Вукота је 100 посто гарантујем побиједио на изборима, али када те твоји продају (Зворник, Сарајево, Теслић, Добој и многи други градови) јбг не може се напријед никако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.04.2019 01:56

Која лоповија öд Говедарице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазариц

25.04.2019 06:19

Странка Сдс никад није требала ни да постоји,ТО ЈЕ БИО НАРОДНИ ПОКРЕТ ,НАСТАО ЗА ОПСТАНАК СРПСКОГ НАРОДА НА ОВИМ ТЕРЕНИМА,ТАКО И НИКАКО ДРУГАЦИЈЕ ЈЕ ТРЕБАО И МОРАО ДА БИТИСЕ ОДУВИЈЕК И ЗАУВИЈЕК,ЗАТО СТО ЈЕ ОВДЈЕ НА ОВИМ ТЕРЕНИМА ПИТАЊЕ ОПСТАНКА СРПСКОГ НАРОДА ПРИОРИТЕТНА СТВАР УВИЈЕК,НЕ САМО ПУСКОМ,НЕГО МОРАЛОМ,ЦАСТИ,ЕКОНОМИЈОМ.АЛИ НЕЕЕ,ОСЛАДИЛО СЕ ПОЈЕДИНИМ ТЈ.ВЕЛИКОЈ ВЕЦИНИ И У ТОМ МОМ СДС-у ДА КРАДУ,ГЛЕДАЈУ ИНТЕРЕС И МЕСЕТАРЕ,ПА НАС СВИЈУ И ДОВЕДОСЕ ДО ТОГА ДА БУРЛЕ ДОДЈЕ НА ВЛАСТ И ОНА МАЛОУМНИЦА ПЛАВСИЦКА.ПА ОД ТАД ДО ДАНАС НИКАКО ДА СЕ СНАДЈУ И ПОМОГНУ ОВАЈ НАПАЦЕНИ НАРОД,НЕ САМО СРБЕ ,ВЕЦ И ОСТАЛЕ НА ОВИМ ТЕРЕНИМА,ПРЕПУСТИСЕ НАС БУРЛИ И ХОБОТНИЦИ СЕКТАСКОЈ,ПА НАМ 95 ПОСТО ПРИВРЕДЕ УНИСТИСЕ ОВИ ЦРВЕНИ КМЕРИ СТО НА ЗАСТАВИ ИМАЈУ ТРАВУ НАСЛИКАНУ ДА НАРОД ГЛЕДА,НЕ ДА НИ ТО ЈЕДЕ,САМО ГЛЕДА И ДИВИ СЕ,БЕЗ И ЈЕДНОГ СРПСКОГ ОБИЉЕЗЈА НА ИКОНОГРАФИЈИ ЗАСТАВЕ И СВОЈИХ ЗНАМЕЊА ВЛАДАЈУ И ЗАВАДЈАЈУ СРПСКИ НАРОД,ПЉАЦКАЈУ И УБИЈАЈУ НАС ГОДИНАМА,ДЈЕЦУ НАМ РАСЕЛИСЕ,РЕПУБЛИКУ СКОРО УНИСТИСЕ,А УЗ БЛАГОСЛОВ ПОПА ИРИНЕЈА И НА В.ПЕТАК ЉУБЕ РУКУ И КЛАЊАЈУ СЕ ОНИМ КОЈИ СУ БЛАГОСЛОВИЛИ НАСЕ КОЉАЦЕ ВЈЕК ЦИЈЕЛИ УНАЗАД.ООО ЉУДИ,,,ООО СРБИ ОПАМЕТИТЕ СЕ,КАКВЕ ПОВЕЉЕ БУРЛИ,КАКАВ ПРИЛАЗАК СЕКТИ ?!! ГАРАНТУЈЕМ ДА ЈЕ ГОВЕДАРИЦА ПОСТЕН ЦОВЈЕК,АЛИ ЈЕ ПРЕВИСЕ ТЕАТРАЛАН И НИЈЕ'ВОДЈА',А ТО БИ НАМ САД НАЈВИСЕ ТРЕБАЛО,ДА ОПСТАНЕМО И ИЗ ПЕПЕЛА СЕ ДИГНЕМО,,,ЗАДЊИ ЈЕ ЦАС.ВИСЕ БИ ВОЛИО И ЗНАМ ТО СИГУРНО ДА БИ НА МЈЕСТУ ПРЕДСЈЕДНИКА СРПСКОГ ПОКРЕТА(СДС),НАЈВИСЕ ОДГОВАРАО ЦОВЈЕК ПОПУТ ОНОГ ВУКАНОВИЦА,ИЛИ БОЉЕ РЕЦЕНО ОН ЛИЦНО И ОД САМОГ ВУКОТЕ(пс.све је требало уцинити да тај цојвек буде дио СДС-а и да буде предсједник),АЛИ КАД ВЕЦ НИЈЕ И КАД СЕ МОРА ОДАБИРАТИ ОД ОВЕ ТРОЈИЦЕ,(Мада сам мисљења да це Саровиц на крају подрзати Говедарицу,из висе разлога)ГОВЕДАРИЦА МОРА ПОБИЈЕДИТИ И МАНУТИ СЕ ТЕАТРАЛНОСТИ,,,УЗ ДОБРО ОБЕЗБЈЕДЈЕЊЕ,СПУСТИТИ'СЕ ДИРЕКТНО У НАРОД,РАСПУСТИТИ ВЕЦИНУ ОДБОРА СДС(ОВАЈ У ПД ОДМАХ,БЈЕЛИЦИН И ЈОС НЕКЕ),ПРИЦАТИ СА НАРОДОМ,САВЈЕТОВАТИ СЕ СА УЦЕНИМ ПАТРИОТАМА И СПАСИТИ НАС ОД БИОЛОСКОГ НЕСТАНКА НА ОВОМ ТЕРЕНУ...СВЕ ДРУГЕ ОПЦИЈЕ СУ ЈЕДНАКЕ ОВОМ ИЗ ЛАКТАСА ОД НЕКУ ВЕЦЕ(ПОКОЈНОГ СЛАВИСЕ)...СРБИИИ УПАМЕТИТЕ СЕ,ЗАДЊИ ЈЕ ЦАС,НЕ ДА НАС САМО КРАДУ,ДЈЕЦУ НАМ ПОБИСЕ И РАСЕЛИСЕ...МАНИТЕ СЕ ЦРВЕНЕ КРПЕ СА ДЈЕТЕЛИНОМ,РУСКЕ КАПЕ И ОДИЈЕЛА,ВРАТИТЕ СЕ СРПСКОЈ ТРОБОЈЦИ,САЈКАЦИ И ЛАЗАРЕВОЈ ВЕЛИЦИНИ ,ДА ОПСТАНЕНО И КО'ЉУДИ У МИРУ ЗИВИМО.ГОВЕДАРИЦА,МУСКО БУДИ,СРБИН И ВОДЈА,,,ПОМАЗИ НАРОДУ ЗАСТРАНИО ЈЕ СЕКТА ГА ВОДИ У ПРОПАСТ.

Name

А

25.04.2019 06:42

Шта? Не разумем или хоћеш да кажеш, Гачанин је то

Name

Гроф

25.04.2019 03:12

Буду ли тако одлучили изгубиће сво гласачко тијело

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕ ПРАВИ ВИСЕ ГРЕСКЕ

25.04.2019 03:53

Вукота обицни лаици су знали да це те једног дана костати то сто се на вријеме ниси ослободио људи попут Петровица,Бјелице,Мицица,Карадзицеве.итд.итд.Сад ти и они најблизи окрецу ледја (Милицевиц).Ако та струја побиједи и прикљуци се позицији СДС на слиједецим изборима неце преци ни цензус.Лијепо је Додик рекао да це СДС нестати са политицке сцене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

25.04.2019 06:40

Ослободили су се они њега.

Name

СДС заувијек

25.04.2019 04:00

Зар и ти сине Миличевићу

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

25.04.2019 04:15

Мирко је мој избор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.04.2019 07:02

Нажалост, умјерени и поштени политичари немају подршку српског народа, мораш бити крајње бахат, распиривати националну мржњу да би добио српски глас, то је потпуно деструктивна политика, рекао би и самоуништавајућа.

Name

Марко89

25.04.2019 04:16

Сигмунд Неуманн записао је :"Повјест Србије и Срба је бескрајна борба оптеречена насиљем без граница, непозната међу цивилизираним земљама. У тој борби у којој лаж, пријевара, издаја и освета, убиство и злочин, бијаше признато као нормално правило, расла је српска генерација и четништво, истомишљеници генерала Михајловића, па се томе без муке може разјаснити политички бандитизам који карактеристика српске управљаче, политичке и војничке вође. ДОДИЦК ЈЕДАН ОД ТАКВИХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аферим

25.04.2019 06:17

Алал вјера, свака част и ејвала..

Name

борац

25.04.2019 04:41

Све су то папци и продане дусе треба на власт док се јос има ста опљацкати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

25.04.2019 05:07

Пукли сте ко ДНС..САД СЕ ДОДВОРАВАЈУ ВЛАСТИ ЗАРАД СТРАХА ЗА СВПЈА ДЈЕЛА ЗА СВПЈА БОГАСТВА..МИ ИМАМО МИЦУ МИЦИЦИА У БИЈЕЉИНИ А ВИ ОСТАЛИ ГРАДОВИ ЗНАТЕ СВОЈЕ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СКОЈ

25.04.2019 05:24

Бјелица да би сацувао себе од прослости и садасњости удрузице се с црним дјаволом само да тузилац не покрене досије Бјелица. Само његов ситносопственицки интерес. Под хитно га истјерати из руководства странке јер су и задњи избори показали да нема бирацко тијело. Остао је са својим улицарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

25.04.2019 05:31

Оцито је да је један дио СДС-а изманипулисан од стране појединаца у врху те странке. Они и даље умисљају како како постоји тзв.Додикова струја у странци. Разлог томе је једноставан зато сто заговорници такве прице треба да оправдају своје лосе потезе у странци тиме сто це за то увијек некога другога кривити. Свјесни су ако признају своје греске, да је због њих лосе стање у странци а не због било кога ван те странке, да онда они морају признати пораз и повуци се из врха странке. То стално умисљање како је неко други крив за лос статус СДС-а је постало провидно и само лоса пропаганда која це се на крају осветити цитавој странци јер це јос лосије да стоји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

25.04.2019 06:37

Баш си лепо то запазио, ма као да си у СДС-у. 100%.

Name

Србин

25.04.2019 05:35

Сви сте ви пи. Ке обичне. На челу СДСа треба да буде ДРАГАН МЕКТИЋ, а замјеник ГОВЕДАРИЦА. то су једина два човека у сдсу што имају му. а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

репликар

25.04.2019 12:40

Хахаха. Виц дана!

Name

МН

25.04.2019 05:45

Тешко оном кога подржавају Цицко ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо паметно

25.04.2019 05:49

Није Мицо будала па да подрзи Милицевица који је висе пута био против њега и његове кандидатуре. А тек прице Милицевицеве да је овај излапела будала, и да га треба сиканирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вихор

25.04.2019 05:52

СДС и није политичка странка, то су групице ситношићарџија који гледају само свој лични интерес, и како се приближити што више богатој трпези за којом се гости Додик, и да ухвате понеку оглодану кост коју господар баци са трпезе ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

25.04.2019 06:19

На Додиној трпези су остале само кости са којих је тешко узет и ДНК.

Name

Мира

25.04.2019 06:12

Младен Босић неће дати да ови муљатори дођу на чело и одведу странку Додику. Само Вукота за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киз

25.04.2019 06:27

Онај Божовић је веће разочарење од икога.Срамота.Даје награду Додику.Жалосно.Поданичка раса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милун

25.04.2019 06:37

зар они који су створили СДС и РЕП.СРПСКУ, да се прикључе Додиковом СНСД, било би најблаже речено СРАМНО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

25.04.2019 07:17

Сва три кандидата су прави људи за СДС. Како може неко од њих бити за Додика? Једноставно то није истина. Да се кандидовао Бјелица тада бисмо могли рећи да је он Додиков човјек. Овако сва три кандидата имају исту чврсту политику која није за полтронство са СНСД-ом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криминална хоботница

25.04.2019 12:40

Да, сваки од њих, а има их јос заиста квалитетних, би на одговарајуцем мјесту, у слуцају да су на власти, да нису покрадени избори, могао да јако пуно допринесе да се крене ка напретку.Људи су реални, одговорни, способни.... Нови изборни закон је ријесење страсних врста проблема.

Name

Сдс од поцетка до краја

25.04.2019 07:24

Ајде да се бар мало достојанства сацува. Драги Милицевицу и сви ви који хоцете са Додиком у власт, схватите да је све пролазно. Пролазна је Додикова власт. Доцице вријеме када це цијена морала бити много веца него данас. Процице владавина, фукаре, лопова, старлета и осталих неморалних фигура. Памет у главу, и запамтите Бог све види и види васу зељу да идете у пакт са ДЈАВОЛОМ, склоните се од тога. Казнице вас, па цете се питати ста се десило. ВУКОТА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА СДС И ДА СЕ РАДИ НА ЈАЦАЊУ ОПОЗИЦИЈЕ И ДА СЕ ЈЕДНОГ ДАНА ДОВЕДЕ ОВА ДРЗАВА У НОРМАЛНО СТАЊЕ. СЛОБОДА И ПРАВДА МОРАЈУ ПОБЈЕДИТИ СИЛУ И НЕПРАВДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пензионер

25.04.2019 08:02

СДС не дајте да вас преведу жедне преко воде! Све ће учинити да вас разједине ови из владајуће коалиције. Новац је најбољи начин за то. Доказано успјешан поступак куповине разних бескичмењака, који би много шта урадили за понуђену, а баш и не малу, своту новца. Само ГОВЕДАРИЦУ за предсједника СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

25.04.2019 08:50

мој говедарица свако зито има кукоља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалист

25.04.2019 09:07

Миличевић није Додиков играч!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

25.04.2019 09:19

Ма није, ја сам...Мало боље провјерите и није то од јуче...Није ни Обрен ииии остали...

Name

Милун

25.04.2019 09:59

Сто је лијепо олистало, право прољеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

25.04.2019 10:02

Кажу да све што је отето је и проклето.Да ли је ико себи поставио питање зашто је у Републици Српској овакво стање?Да ли је све ово можда и Божија казна?Јел то нисмо живјели са комшијама у миру и слози?Шта смо то добили осим задужене љуштуре зване Република Српска?Престали смо се бојати Бога и заборавили да је нај важније у животу бити човијек.Тужан сам и бојим се да нам се црно пише....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оптузујем!

25.04.2019 10:53

ЈАООО! МИЛИЦЕВИЦУ!! СЛАБИЦУ, СРАМ ТЕ БИЛО!! Знали смо да имас преамбициозну зену! Знали смо да цете Ковацевици сломити! Али, да ти је образ тако јефтин,да ти је кицма нацета, да су ти апетити пијацани,нисмо вјеровали!! Изгубицес нас који смо били спремни изгинути за тебе ОНЕ ноциу Теслицу. А ти? Ти пузес пред ОБРЕНОМ!! Фуууј,срам те било! Дабогда свако зло снасло и тебе и твоје најблизе.! И све који се опредјеле за тебе,продане,сељацке ,сицардзијске дусе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владавина права

25.04.2019 12:17

За Говедарицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.04.2019 12:42

За Милицевица

Name

Криминална хоботница

25.04.2019 12:29

За Вукоту.Саровица би за премијера, Мектица за министра полиције, Босица за министра финансија итд..... људи би одговорно цасно постено радили

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУКА

25.04.2019 13:13

МИЛИЧЕВИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СТРАНКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жана

26.04.2019 17:20

Улазак у власт са СНСД би значио издају и превару свих оних који су гласали за СДС. Боље се ријешити појединаца који заговарају такву опцију и часно остати у опозицији, јер само тако могу да одрже, али и да повећају повјерење народа.

ОДГОВОРИТЕ