Интервју Николе Миленковића за Газету...

Учио сам занат гледајући Видића на телевизији! Блеки прижељкује сценарио као у вечитом дербију када је пресудио Звезди.

Фудбал 24.04.2019 | 17:30
Интервју Николе Миленковића за Газету...
Најчитанији дневник у Италији Газета дело спорт објављује данас велики интервју са Николом Миленковићемпред реванш меч финала Купа Италије Аталанта – Фјорентина. У разговору насловљеним ”Миленковић: Видић је мој узор, Фиорентино идемо до краја” наш репрезентативац је открио да је још док је био у Партизану учио занат од Немање Видића гледајући и анализирајући снимке његових утакмица. “Видић је био гладијатор”, каже Блеки.

Газета пише да дефанзивац Фиорентине, као и Видић, има завидљив стас и физичку снагу која утерује страх у кости противничким играчима и да ће меч са Аталантом бити велики испит за Фиорентину али и за Миленковићапошто ће играти против најефикаснијег напада Серије А и фантастичног трија Папу Гомез – Иличић – Запата .

“Већ сам играо један меч који личи на сутрашњи са Аталантом: полуфинале Купа Србије са мојим Партизаном против Црвене Звезде. За нас је то била утакмица живота, бити или не бити. Победили смо 1-0 а ја сам постигао одлучујући гол. Било би лепо да направим бис против Аталанте”, рекао је Миленковић. Он је додао да је само једна ствар сигурна: утакмица се неће завршити 0:0 јер оба тима имају одлику да лако постижу голове.

Миленковић је још рекао да им је нови тренер Винћенцо Монтела вратио ентузијазам и позитивну атмосферу у свлачионицу и да тим врло брзо апсорбује концепт игра коју жели да види Аеропланино на терену.

Блеки је био веома закопчан по питању своје будућности и поред тога што су на њега бацили око сви највећи италијански и европски клубови: “Имам уговор са Фјорентином и мој примарни циљ је да будем све бољи у мом послу”. Лист подсећа да је цена играчког картона српског фудбалера већ стигла до цифре од 40.000.000 евра.

Газета текст завршава наводећи да је Никола желео да покаже своју наруквицу са религиозним приказима коју му је поклонила његова мама Надежда: ”Ја сам православац и посвећен сам мојој вери. Религија је моја животна сапутница”, рекао је Миленковић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар