Роналдо напустио Дубровник

Славни фудбалер Кристијано Роналдо напустио је Дубровник, где је протеклих неколико дана одмарао са својом девојком Георгином Родригез.

Забава 24.04.2019 | 13:24
Роналдо напустио Дубровник
Њих двоје боравили су у једној од најелитнијих вила у Дубровнику, вили Шехерзада, где ноћење кошта 7.000 евра. Судећи према осмеху и срдачном поздраву приликом изласка из виле, задовољни су услугом. Подсећамо, у овој вили до сада су боравиле и друге звезде попут Елизабет Тејлор, Ричарда Бартона и Софије Лорен.

Протеклих дана Роналдо и Георгина били су права сензација на улицама Дубровника. Где год су се појавили, изазивали су велику пажњу. Затим су почеле да круже фотографије славног пара из дубровачких ресторана. Такође су и њих двоје објавили неколико фотографија с овог путовања на Инстаграму.

 Како причају хрватски угоститељи, Роналдо и Георгина уживали су у морским специјалитетима у дубровачким ресторанима. Како преносе хрватски медији, њих двоје слетели су на аеродром у Дубровнику приватним авионом који су изнајмили. Након одмора на југу Хрватске, Јувентусов нападач спрема се за дуел с Интером који ће играти у суботу 27. априла.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ОДЕ

24.04.2019 12:55

ЏОРЏИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДринаМарцх

24.04.2019 13:58

Дубровацка Република је била Српска.

ОДГОВОРИТЕ