Магични утицај повријеђеног Јусуфа Нуркића!

Портланд Трејлблејзерси су се пласирали у друго коло плеј-офа Западне конференције, спектакуларном победом над Оклахомом у петој утакмици серије.

Кошарка 24.04.2019 | 13:15
Магични утицај повријеђеног Јусуфа Нуркића!
Јунак меча је био Демијен Лилард, убацио је 50 поена, уз тројку за победу у последњој секунди, али је херојем дана проглашен Јусуф Нуркић.

Центар из БиХ је ван терена због ужасне повреде и лома обе кости потколенице, а од тог момента се није појављивао у хали.

“На крају треће четвртине сам рекао, је*еш све ово, идем тамо, појавићу се, знао сам да ћемо да победимо ако се појавим“, казао је Нуркић по завршетку утакмице.

Тренер Портланда Тери Стотс је навео да је добио информацију да је његов тим губио са осам разлике у моменту када је Нуркић ушао у халу.

“То значи да има +8 у рубрици плус/минус... Заправо и више од тога, победили смо са три поена разлике, значи +11. Нико није знао да ће се појавити. Донео је добру карму“, рекао је Стотс.

И Лилард је прокоментарисао потез Нуркића.

“Мислим да је његово појављивање имало велики утицај на све нас. Камера га је снимила, појавио се на великом екрану, публика је полудела у том тренутку“, навео је Лилард.

Његов колега из бековске линије Си Џеј Мекалум је истакао да је уочи меча разговарао са Нуркићем.

“Видео сам га у теретани, радио је рехабилитацију... Питао сам га да ли ће да дође на утакмицу, рекао ми је да још није спреман. Када сам га видео помислио сам да је вероватно све изгледало толико лоше на ТВ да је морао да изађе из куће усред треће четвртине и да се довезе у халу“, навео је Мекалум.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар