Деа сањала да има несрећу

Храбра Деа Ђурђевић у понедељак увече се појавила на манифестацији Дама године и добила је велики аплауз када је ушла у салу. Лепа водитељка открила је да јој се сада у сновима појављују само лепе ствари, за разлику од претходног периода.

 
 

 

Забава 23.04.2019 | 22:24
Деа сањала да има несрећу
Ова храбра дама, упркос незгоди коју је доживела, никада није пала у очај. Корачала је напред с осмехом на лицу, а захваљујући стручном тиму лекара, породици и великој подршци коју је добијала свакодневно, Деа Ђурђевић је успела брзо да се опорави, па се нада да ће се ускоро појавити на телевизији.
 
Стравична незгода која се десила неколико метара од телевизије “Пинк” остаће јој заувек урезана у мислима, али ниједног тренутка није дозволила себи да падне у депресију. Желела је да покаже себи и другима да може да пређе и преко овог животног искушења. Зато данас скоро три месеца касније корача уздигнуте главе, а сања и живи само лепе тренутке.

- Сањала сам несрећу. Сада више не, хвала богу - каже за “Блиц” Деа пуна оптимизма.
 
Никада јој се није дешавало да заплаче, па ни у најтежим моментима.

- Не плачем никада ни од туге ни од нервозе. Крену ми сузе од среће. Када сам први пут кренула да ходам, тада су ми кренуле сузе. Иначе не плачем - прича лепа водитељка.

Љубав је за њу велики покретач. С њом се осећа храбрије, а позитивна енергија коју добија са свих страна јој даје снагу да се што пре врати нормалним животним навикама.

- Осим Младена, снагу ми дају мама и моје пријатељице. То је та моја екипа. Успевам све. Научиш једном руком свашта да радиш, али и друга ће бити, надам се, ускоро у функцији и ето мене убрзо на телевизији - каже пуна оптимизма Деа.

Слуша савете стручног лекарског тима, па наглашава да се наоружала стрпљењем.

- Доктори кажу полако. И ово је успех да могу да ходам, да дођем на неку манифестацију, али не смем много да се умарам - истиче она.

Као неко ко је пун енергије, врцавости, радохолик, Деа је нестрпљива да се врати старој свакодневници.

- Нестрпљива сам много. Ја бих све сада и одмах. Поготово када осетиш чари лепог живота, али добро, полако - каже нам ова шармантна девојка, која наглашава:

- Ја бих и сада махала и врцала, али нема много махања. Морам да будем мирна, добра и фина.

Вереник Младен Мијатовић и мајка Нена Додевски су њена оаза мира, неко ко је најбоље разуме и ко јој даје љубав у неограниченим мерама. С њима се осећа спокојно, срећно и задовољно. Када се пробуди и види њих, зна да је дан загарантовано леп.

- Зависи ко је у том моменту са мном, тај ме први пут пољуби. Да ли је то Младен или мајка, а ако су заједно, онда обоје. Тада је најлепше - каже Деа.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фуј

23.04.2019 21:21

Ко је ова, одакле се јавља и засто је битна? Е, па, није ни за сто. И смарате висе, Деа, Деа... Ајме...

ОДГОВОРИТЕ