Берон: Људи те памте по великим утакмицама!

МВП финалне серије АБА лиге, Били Берон, рекао је како је изашао на паркет са жељом да победи и да је учинио све што је његовом тиму требало.

Кошарка 23.04.2019 | 11:30
Берон: Људи те памте по великим утакмицама!
На констатацију да је иза њега сада пет тешких утакмица из којих његов тим има три победе и два пораза, амерички бек шутер је јасно говорио.

"Било је тешко, тешких девет дана је иза нас. Радили смо напорно током читаве године и на крају се све исплатило. Преморен сам, емотивно сам скроз испражњен, освојили смо нешто, имамо шта да покажемо", рекао је Били Берон.

Били Берон је проглашен најкориснијим играчем финалне серије АБА лиге за 2019. годину, а свом тиму се "нудио" када год је то било потребно.

"Људи те памте по великим утакмицама, само сам желео да изађем на паркет и да победим, урадио сам све што је мом тиму требало како би постао шампион. Обожавам ове навијаче, невероватан је осећај када ти скандирају. Сада немам уговор тако да ћемо видети, разговараћу са својим агентом о томе", завршио је син чувеног америчког колеџ тренера, Џима Берона, Били.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар