Погба као Матић: Ово је било срамотно!

Везни фудбалери Јунајтеда самокритични након ужасне партије против Евертона, а већ у среду у градском дербију могу да се искупе. . .

Фудбал 22.04.2019 | 22:20
Погба као Матић: Ово је било срамотно!
Сви који су гледали утакмицу Манчестер јунајтеда против Евертона (0:4) сложни су у оцени да је то можда једна од најгорих представа "црвених ђавола" у ери после одласка легендарног Сер Алекса Фергусона.

Анемично, бледо, немотивисано деловали су играчи Јунајтеда на "Гудисону" што је Евертон искористио да их прегази и тако им додатно поквари шансе за Лигу шампиона.

Оле Гунар Солскјер је након утакмице говорио о томе да је партија била недостојна Манчестер јунајтеда, искусни Немања Матић је преузео одговорност на себе због "изгубљене битке"на средини терена, док је самокритичан био и Пол Погба.

Најскупљи фудбалер у историји Јунајтеда, кога медији дан после пораза селе у Реал Мадрид за 150 милиона евра, рекао је да овакве ствари не смеју да се дешавају њима...

"Не бих да будем неучтив према Евертону, али начин на који сам играо ја и читава екипа је срамота према свима. Нисмо поштовали себе, клуб или навијаче!", рекао је Пол Погба за "Скај Спортс".

"Све је било погрешно, али пре свега менталитет мора да се мења. Играли смо без поштовања према свма у клубу... Оно што смо показали на терену нас је наљутило и желимо да будемо бољи од тога, показаћемо праву реакцију".

Пол Погба је искористио интервју како би се извинио навијачима због тога што су игрлаи толико лоше, уз поруку да ће поносно носити дрес у предстојећим мечевима.

"Ми смо Манчестер јунајтед и играмо за трофеје. Нисмо то успели у последње две године и очигледно је да је то разочаравајуће за све, али морамо убудуће да оставимо све на терену, да дамо живот за победу. Радићемо и знојићемо се за овај дрес", закључио је француски везиста који је од доласка на "Олд Трафорд" један од најкритикованијих играча Јунајтеда.

Ипак, све би то могло да буде "избрисано" ако већ у среду одиграју бољу утакмицу у градском дербију против Ситија, који потенцијално одлучује и о титули за коју се бори и Ливерпул.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар