Одузето 170.000 евра, оружје...

Црногорска полиција је у претресима на девет локација у Подгорици одузела 173. 000 евра, оружје, муницију, експлозив, возила, средства комуникације и друге предмете, те процесуирала два мушкарца, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

Регион 22.04.2019 | 19:08
Одузето 170.000 евра, оружје...
"Службеници су одузели 173.000 евра, два возила бмw, по један мини купер и ауди, два пиштоља, пушку, већу количину пиштољске и пушчане муниције различитог калибра", наведено је у саопштењу.

Одузето је и око пет килограма експлозива, три већа паковања детонаторског штапина дужине око 11 метара, 12 електричних каписли, више мобилних телефона, телефонских картица и УСБ меморија.

Мушкарац чији су иницијали Д.Ј. ухапшен је због сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја и он је уз кривичну пријаву приведен тужиоцу.

Против мушкарца чији су иницијали Л.Д. биће поднијета кривична пријава због сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Привремено одузети предмети биће упућени у форензички центар ради вјештачења, а о свему је обавијештен надлежни тужилац.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар