Објавили списак почасних грађана

Правда за Давида објавила списак почасних грађана Бањалуке, црвено срце, Давидова слика и свијећа у руци. . .

Република Српска 22.04.2019 | 15:27
Објавили списак почасних грађана
Бањалука слави рођендан. Одржане су бројне манифестације.

Међутим, разлога за славље нема – поручили су из групе ’’Правда за Давида’’.

Однос градске власти у протеклих годину дана према групи Правда за Давида је кажу за сваку осуду и критику. Комунална полиција је уклонила сваки симбол који је подјећао на Давида Драгичевића, па чак и онај који је на мјесту гдје је пронађено његово тијело.

’’Данас треба да се присјетимо и одликујемо све оне грађане Бањалуке који су то заслужили. Бањалука има грађане којима може да се поноси, то су сви они људи који мјесецима неуморно стоје и траже одговор на само једно питање и откривање истине о убиству Давида Драгичевића’’ – каже члан групе ’’правда за Давида’’  Озрен Пердув.

74 године су од ослобођења од фашизма у Другом свјетском рату. Случај Драгичевић је кажу из групе Правда за Давида показао да се грађани ипак не могу осјећати слободно у Бањалуци.

’’Бањалука је слободан град уколико ћутите и забијете главу у пијесак. Група ’’Правда за Давида’’ је показала да уколико не ћутите то више није слободан град, јер слиједи репресија и застрашивања’’ – каже Пердув.

Поводом Дана Града додјељења су и највћеа градска признања и награде. С друге стране чланови Групе ’’Правда за Давида’’ објавили су на фб страници своје почасне грађане Бањалуке. Црвено срце, Давидова слика и свијећа у руци.

БН ТВ

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Доћи ће нова времена

22.04.2019 13:38

Проћи ће и ово зло. Почасни грађани ће бити Давид и сви добри људи. ИСТИНА И ПРАВДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

22.04.2019 14:51

Поцасни градјани су хероји са ратиста. Патриоти који су Дали зивот за РС. Мајке које су дали синове за земљу. А не багра пзд

Name

Ре Боки

22.04.2019 15:15

Дала моја мати сина да се багра богати на његовој крви, а за ту багру и ти пискарас олосу. Нису наси борци гинули да би нам фукаре убијале дјецу. Ма маарс тамо!!

Name

ЗА БОКИ

22.04.2019 15:35

Мар'с,режимски сендвичару!

Name

КОЛЕ

22.04.2019 15:37

РЕ, БОКИ, НЕКЕ МАЈКЕ КАО МОЈА ЈЕ РОДИЛА ЈУНАКА КОЈИ ЈЕ ДВА ПУТА РАЊЕН ЗА ОВУ ДРЖАВУ А ТВОЈА ЈЕ ОЧИГЛЕДНО РОДИЛА ДЕБИЛА КОЈЕМ ЈЕ ЈЕДИНИ ПОСАО ДА НАПАДА СВЕ КОЈИ СУ ПРОТИВ ОВАКВОГ РЕЖИМА. И ЈОШ НЕШТО ДЕБИЛУ, МАЈКА ЈЕ МАЈКА И ОНА НИЈЕ НИКАД КРИВА, А ТВОЈУ БАШ ЖАЛИМ ШТА ЈЕ РОДИЛА

Name

Одговори

22.04.2019 17:14

ко је мучки ликвидирао младића ??? срами те се сви редом .. зашто кријете убице ??? зашто браните миран протест грађана ??? зашто уклањате све што потсјећа на Давида ??? стићи ће вас казна ,како од Бога тако и од свих грађана што пидржавају правду и истину...

Name

ВРС-РВИ

22.04.2019 17:47

Стварао сам РС од првог до пољедњег дана, замисљао сам је сасвим другацију, бољу, да смо сви равноправни и слободни у њој, да ни једна мајка висе незаплаце за својим дијететом, гинули су моји саборци поред мене ,али тада смо знали да сви моземо да погинемо, и нисмо залили свој зивот да дамо за свој народ и своју Републику Српску, али искрено ме боли висе убиство ова која су се десила посље рата у миру... и то од Српске руке, Српски институција које сам стварао ја и моји голобради другари од Требиња до Новог Града!!! Убити момка од 20 год цији је отац био војник ВРС, рањаван за РС, и данас неки идиоти пису лосе по порталима зато сто резим и институције нераде свој посао је ненормално( незнам како назвати то)!!! Дали је нас народ дотакао дно дна, дали је нормално да неко мозе негативно коментарисати момка који је убијен, а његови родитељи само тразе једноо ко је убио Давида!!! И због тога морали "побијеци" из БЛ само да би сацували они зиву главу, Давор се није бојао у рату за своју главу ,да би данас у миру био угрозен, па то је апсурд над апусрдима!!! И опет има идиота који осудјују, оне који су се борили за РС ,а они који немају дана ратиста су патриоте и "цувари "РС!!!

Name

Ива

22.04.2019 19:54

Надам се да це се једног дана, када убице буду казњене,када правда побиједи, Трг на којем се један храбри отац борио за свог сина како је знао и умио, звати Давидов Трг! Из свег срца то зелим.

Name

Правда

22.04.2019 14:00

Ови људи су почасни док су зиви, људскост, правда и чојсзво су највеће врлине једног бића. То немозе свако имати, а ови људи уз своју доброту то све имају. Идемо до правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

22.04.2019 14:41

Браво за ове храбре људе у Бања луци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

22.04.2019 14:58

Банда СНСДа биће уписана у историју као највеће зло Републике Србске који су покрали осиромашили и тајно убијали грађане који нису подобни њиховом криминалу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

22.04.2019 15:07

Свима им је убијени Давид скинуо маске и показао њихова права злобна лица,разоткрио их је и показао нам са ким живимо и имамо посла,али нико није вјечан,проћи ће и њхово. ПРАВДА ЗА ДАВИДА. УБИЦЕ НА РОБИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

22.04.2019 15:46

Овдје на првом мјесту треба да буде БН ТВ, па тек онда сви остали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

22.04.2019 19:27

Пуна подрска најцаснијим градјанима Б. Луке, цлановима групе 'Правда за Давида'. Ниција није до зоре горила, неце ни њихова. ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВЕ УБИЈЕНЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

23.04.2019 00:30

А признање за Бањалука форум? Ништа? Страааашнооо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

23.04.2019 17:03

Признање за БН телевизију која је од првог дана била у првим редовима борбе за правду и истину!

ОДГОВОРИТЕ