Дуге колоне на излазу из БиХ

На ГП Градишка, Коз. Дубица, Велика Кладуша, Костајница,Брод, Изачић и Орашје појачана је фреквенција возила и дуге колоне возила на излазу из БиХ. На осталим ГП задржавања нису дужа од 30 мин.

Република Српска 22.04.2019 | 15:16
Дуге колоне на излазу из БиХ
Из безбједносних разлога затворен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на граничном прелазу Брчко-Гуња.

Ауто-мото савез Републике Српске пустио је у рад видео камере на граничним прелазима Нови Град и Козарска Дубица, чиме је возачима омогућено да се путем интернет станице www.амс-рс.цом или мобилне андроид апликације АМС РС упознају са стањем саобраћаја на тим граничним прелазима.

Возачи који крећу на пут ван граница БиХ сада имају могућност да провјере тренутно стање саобраћаја на десет граничних прелаза - Градишка, Градина, Нови Град, Козарска Дубица, Рача, Павловића мост, Зупци, Брод, Шепак и Каракај.

АМС РС позива возаче да, прије поласка на путовање ван БиХ преко наведених граничних прелаза, провјере тренутно стање саобраћаја и у случају гужви одаберу други, најближи гранични прелаз.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Xxx

22.04.2019 13:24

Чиста лаж. Чека се више од два сата. Полиција једном руком контролише пасоше а другом пише поруке на телефону. Ужас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.04.2019 15:55

Веци пакао знаци веци број људи који хоце да оду из истог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Досељеник из Европе

22.04.2019 16:10

Па то сад иду за празник у Европу, а онда се за пар дана врацају код нас, на посао и да раде, а у Европу само иду на одмор, хаха.

ОДГОВОРИТЕ