Убијено му троје од четворо дјеце

Власник АСОС-а и највећи дански милијардер Андерс Холч Повлсен је објавио да је троје од четворо његове деце убијено у терористичком нападу на Шри Ланки током Ускрса, преноси Дејли Мејл.

 

Свијет 22.04.2019 | 11:33
Убијено му троје од четворо дјеце
Повлсен је други највећи приватни земљопоседник у Великој Британији и највећи деоничар АСОС-а.
 
Дански милијардер Андерс Холч Повлсен (46), власник је међународног ланца трговина одећом Бестселер (садржи модне марке Веро Мода и Јацк&Јонес), највећи деоничар британске онлајн трговине АСОС и други највећи деоничар немачке онлајн трговине Заландо.

Вест је за БТ потврдио Џеспер Стубкиер, директор комуникација у фирми Бестселер.

- Нажалост, потврђујемо тужну вест. Молимо вас да поштујете приватност и немамо даљих коментара - рекао је.

Сведок по имену Киеран Арасаратнам рекао је у недељу за ББЦ да је видео "Данкињу која је изгубила троје деце" у бомбашком нападу на хотел Шангрила, преноси Јутарњи.хр.

- Рекла је, "молите се за мене, молите се за мене" - рекао је.

Арасаратнам је касније на Фејсбуку написао следеће: "Данска породица са троје деце. Родитељи су преживели. Деца су им изгледа погинула. Имам троје деце и тачно знам како се сада осећају."

Једна од Повлсенових ћерки, Алма Сторм Холч Повлсен, пре неколико је дана на Инстаграму објавила фотографију својих сестара Астрид, Агнес и Алфред на Шри Ланки.

Седам бомбаша самоубица је убило најмање 290 људи у координираним нападима на цркве и хотеле са пет звездица на Ускрс.

Ниједна милитантна група није преузела одговорност за нападе, али полиција са Шри Ланке каже да су били упозорени на једну непознату исламистичку групу, неколико дана пре напада.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свемоцни,

22.04.2019 15:50

само једном казњава,

ОДГОВОРИТЕ