Муса после дебија за Партизан: Шокови!

Кад нас отпишу – враћамо се! Зимски новајлија из Норвешке коначно дочекао шансу у црно-белом дресу.

Фудбал 22.04.2019 | 13:15
Муса после дебија за Партизан: Шокови!
Дочекаше Гробари и Мусу Нџаија. Руку на срце, нису имали шта да виде, јер је зимски новајлија из норвешког Стабека одиграо само последњих фртаљ часа на гостовању Радничком. Званични деби неће памтити по добром, јер је Партизан поражен у другом колу плеј-офа и додатно забринуо навијаче пред 160. вечити дерби.

У низу проблема у и око клуба макар једна повољна вест је да је брзоногри крилни фудбалер коначно оздравио и ставио се на располагање Сави Милошевићу, па ће преопстали део сезоне – најмање шест, а највише седам мечева – покушати да искористи да се наметне и себе евентуално позиционира као адута из сенке за летње квалификације.

За шта ће Парни ваљак морати најпре да се избори.

„Мој деби је у сенци лошег резултата. Играли смо добро, али онај први гол, за изједначење, у надокнади првог полувремена, није требало да се деси. Други гол нећу да коментаришем. Имали смо контролу игре и захваљујући асистенцији Николића Ђорђе Ивановић је постигао леп гол. Уследели су потом шокови за неколико минута, примили смо лако голове. Нема нам друге, како год да је морамо да гледамо напред и да тренирамо још јаче“, предочио је Муса Нџаи после дебија на Чаиру.

С обзиром да је у недељу забележио прве минуте у црно-белом дресу вероватно се нада шанси у 160. вечитом дербију, мада имајући у виду ротациони систем коме прибегава Саво Милошевић и чињеницу да је Муса тек изашао из повреде, није реално очекивати га у четвртак на Маракани у првих 11.

„Претхотни дерби сам гледао посредством ТВ-а, иако сам желео да подржим екипу на стадиону. Видео сам тоталну луду атмосферу, у коју сам могао да се уверим и пре доласка у Партизан. Желимо победу, јер је то посебна утакмица. Показали смо у прва два дербија колико желимо тријумф и да је Партизан озбиљно парирао вечитом ривалу и када су га отписивали. Даћемо сваки атом снаге, али неће бити лако“.

Муса се повредио још током припрема у Турској, дуго је био ван екипе, мучио се са мишићним проблемима, касније имао грип, али сад је – уверава – спреман да покаже због чега је доведен у Хумску.

„Није ме изненадилоп што ми је шеф Милошевић указао шансу, јер смо имали играче под картонима, као и крила која вуку лакше повреде. Не кријем да ми је било тешко и да сам био разочаран због одуства. Желео сам да више играм и доприносим тиму, али тако се десило. Рекао сам још на припремама да се у Партизану баш предано и јако ради“, закључио је Нџаи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар