Само за пјесму 15 хиљада евра

Певачица Невена Божовић минулог викенда зарекла се на вечну љубав пилоту Николи Ивановићу у његовој родној Црној Гори, а на венчању нимало нису штедели.

 

Забава 22.04.2019 | 07:25
Само за пјесму 15 хиљада евра
- Невенина жеља је била да Петар Грашо отпева песму за први младеначки плес, а Никола јој је испунио ту жељу и није му било много да искешира 15.000 евра, колико је хрватски певач тражио. Осим тога, Никола је ангажовао и Јелену Томашевић, која је забављала госте након Граша, док су за добру атмосферу на свадби биле задужене девојке из бенда "Фрајле" - наводи извор "Ало"-а, близак Невени Божовић и Николи Ивановићу.

- Декорација, храна, пиће, музика и сваки други детаљ је био по Невениној жељи. Она је желела да све буде са мером и укусом. Да све одише на гламур и на софистицирано. Невена се касније пресвукла и имала елегантну белу хаљину. Њих двоје су изгледали као из бајке. Највеселији су били Николин брат Иван, али и Невенина сестра Јелена - истиче извор "Блица".

Младожења носио наочаре за сунце

Како су млада и младожења препознатљиви по специфичном стајлингу, нису одступали од њега ни када је свадба у питању. Док је Невена свој стајлинг употпунила металним аксесоаром и младожења се одлучио не скида наочаре за сунце чак ни док изговара судбоносно “да”.

Иначе, Никола на свим фотографијама са Невеном носи наочаре, па му је то очигледно део стајлинга на који је навикао.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

правда

22.04.2019 06:07

имасе мозесе неко нема за хлеба а мафијаси им лопови плацају песму петнајест хиљада евра срамота тоје лик јадне црне горе неказесе дјабе црња и гора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није муску за вјероват

22.04.2019 06:46

Ма то он да невиди кога зени. или док изговара то судбоносно ДА гледа у другу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

22.04.2019 07:17

И?

ОДГОВОРИТЕ
Name

И, ништа

22.04.2019 14:53

Очерупаће је и пјесма це изићи пуно више.