Раднички одговорио Партизану: Стварате алиби пред Звезду!

Вршите притисак на судије пред реванш! Нишлије кажу да међусобни скор са Партизаном и табела све говоре.

Фудбал 22.04.2019 | 11:45
Раднички одговорио Партизану: Стварате алиби пред Звезду!
Партизан је после вечерашњег пораза у Нишу реаговао клупским саопштењем у којем криви арбитра Бојана Николића за неуспех, а недуго затом је уследио одговор из Ниша. Раднички је објавио саопштење за јавност које преносимо у целости.

„Раднички је вечерас победио и надиграо реномираног ривала у свим сегментима фудбала, али је по ко зна који пут принуђен да се после поштено извојеване победе на терену, ван њега брани од разних напада и саопштења из противничког табора.

У три првенствена меча ове сезоне против Партизана, Раднички је уписао две победе и један реми, у свим тим утакмицама био је квалитетнији, а најбољи показатељ о односу снага ова два клуба у текућој сезони је суперлигашка табела, на којој нишки тим има 11 бодова више, уз поделу поена која је извршена после 30 одиграних кола.

Фудбалски клуб Раднички је прошле среде изгубио од Партизана са 1:0 у првој утакмици полуфинала Купа Србије, а после ње је пружио руку и честитао црно-белима на тријумфу, иако је било елемената на које је могао да се жали. Екипа се просто након тог дуела суочила са својим грешкама и исправила их, што се најбоље могло видети на вечерашњој утакмици.

Партизан је својим саопштењем покушао да умањи нашу заслужену победу,  да је обезвреди и да сатанизује Раднички, по ко зна који пут од почетка сезоне. Овде је у питању очигледан покушај притиска на судије пред реванш меч полуфинала Купа Србије, који је заказан за 15. мај у Нишу и Раднички то неће дозволити.

То што Партизан ствара алиби пред утакмицу коју игра са Црвеном звездом нас, а ни било који други клуб у Србији не би требало да дотиче. Али, њихови алибији су постали уобичајна пракса и они им сигурно неће помоћи да се докопају наступа у Европи.

Позивамо наше пријатеље из Партизана да своје унутрашње проблеме решавају унутар клуба, да разлоге неуспеха не траже у другима и да поново витешки укрстимо копља 15. маја на стадиону Чаир.

И у поразу треба бити велики, али та лекција у Партизану очигледно није никада научена“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар