Саво: Честитам Радничком, било је чудних ствари!

Тренер Партизана одбио да да изјаву после утакмице у Нишу, док је на конференцији за медије био врло кратак.  Саво у пет реченица: Имали смо резултат, упркос неким чудним стварима. . .  „Ми смо до одређеног момента контролисали утакмицу“.

Фудбал 22.04.2019 | 12:30
Саво: Честитам Радничком, било је чудних ствари!
Није желео да изађе пред камере телевизије Арене Спорт после утакмице, а Саво Милошевић није био расположен ни за превелику причу на званичној конференцији за штампу.

Тренер Партизана остао је у оквиру од пет изговорених реченица, видно незадовољан поразом, резултатом, игром и још неким детаљима...

„Честитам Радничком на победи. Ми смо до одређеног момента контролисали утакмицу, имали резултат упркос неким чудним стварима. Тешко ми је да кажем нешто више од тога...“, поручио је Милошевић.

Да ли то значи да сте незадовољни још неким стварима осим резултатом?

„Да“.

Конкретно?

„Конкретно, нећу да говорим“.

Фудбалери Партизана изгубили су на гостовању Радничком, па ће се са "Чаира" вратити кући без бодова и са горким укусом у устима.

Примили су црно-бели три гола на "Чаиру", а посебно их је погодио други, који је Раднички постигао из офсајда, након што је помоћни судија исправно подигао заставицу, па је спустио.

Трчали су играчи у црно-белом после тог момента ка помоћном судији Срђану Минићу, а њихов тренер Саво Милошевић их је смиривао и гурао даље од "махача", захтевајући од њих да не протестују.

После утакмице, када је било време за разговор са репортером ТВ Арена спорт, Милошевић није хтео да стане пред микрофон и да говори о том детаљу, као ни о поразу свог тима, којим су црно-бели остали на 11 бодова заостатка за Радничким, пет кола пре краја.

Дошао је ипак на конференцију за медије где је био веома кратак у свом излагању.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Братунац

22.04.2019 10:45

Други го из офсајда... А ста је са осталих голова, ста је са игре, ста је са понасања играца, јел' се тако бори и игра за Партизан... Треба замијенити комплет управу и висе од пола играца...

ОДГОВОРИТЕ