БЕЛ: Брисел гледао “циркус” од фудбала!

Андерлехт и Гент боље да нису излазили на терен. . .  Утакмица без голова и премало занимљивих ситуација.

Фудбал 22.04.2019 | 09:30
БЕЛ: Брисел гледао “циркус” од фудбала!
Титула остаје недостижна за Андерлехт и Гент, а с тим сазнањем фудбалери два тима као да нису имали жељу да одиграју велики дерби. Иако нема шампионски значај, оба тима играју за Европу, али и поред тога резултат на крају утакмице остао је 0:0.

Ако Стандард подигне форму, а Антверп остане у узлазној путањи, Андерлехт и Гент могли би лако да остану без Европе наредне сезоне! У овом тренутку тим из Лијежа има шест бодова више од Андерлехта, односно још бод више од Гента, мада још треба видети како ће се рачунати она прекинута утакмица Стандарда и бриселских Краљева...

Премало квалитетног фудбала, премало конкретних прилика, самим тим – голова није било. Утисак је да су играчи оба тима изгубили сваку мотивацију да се такмиче, а у том хаосу одмеравања снага на средини терена нико није профитирао. Белгијски критичари тврде да је утакмица била “циркус” и да је квалитет фудбала био на апсолутно незадовољавајућем нивоу. До 75. минута по једна шанса на обе стране, а у завршници играло се нешто боље. Ипак, без правог исхода.

Због тога су фудбалери Андерлехта испраћени звиждуцима...

БЕЛГИЈА 1, ПЛЕЈ-ОФ - 5. КОЛО

Петак

Стандард – Генк  1:3 (0:1)
/Марин 81 – Хејнен 41, Самата 52, Тросард 79/

Недеља

Андерлехт - Гент 0:0

Понедељак

14.30: Антверпен - Клуб Бриж 



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар