Часне сестре гаје марихуану

Три часне сестре из Калифорније које саме узгајају и продају марихуану, на годишњем нивоу зарађују скоро 990. 000 евра.

Свијет 21.04.2019 | 13:36
Часне сестре гаје марихуану
Цијели пројекат почеле су прије седам година са само 12 биљака, преноси Клиx.ба.

Оне тврде да су са својим производима успјеле да излијече осморо људи од њихових зависности, а марихуану узгајају како би лијечиле људе од болести као што су рак и епилепсија.

"Радиле смо с неколико људи зависних од алкохола, дувана или неке врсте дроге. Успјеле смо их излијечити, сви се осјећају пуно боље. Ми смо пуно успјешније него организација за анонимне алкохоличаре", казала је једна од часних сестара.

Она марихуану назива предивном биљком која лијечи на посебан начин.

"Свијет се полако све више отвара идеји да користи канабис као лијек, а не као опасну дрогу", рекла је она.

О њима је снимљен и документарац, а оне се надају да ће да успију у борби против закона који забрањују коришћење марихуане.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

О_о

21.04.2019 13:16

Фармако-мафија је лобирала деценијама да се конопља прогласи "опасном дрогом", што је чиста лаж! Та биљка лијечи све познате врсте карцинома и све болести, а осим тога има и огроман потенцијал у индустрији разних профила. Треба мало погледати шта о свему причају људи који се већ деценијама боре за слободно коришћење конопље. Примјера ради, довољно је да на YоуТубе укуцате Рицк Симпсон и слушате старца који прича о свему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газда

21.04.2019 15:28

Преселити пола Реп. Србске у Калифорнију тј. тајкуне и позицију која влада па нек се гуше у богатству да ми обични мало данемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

21.04.2019 19:13

Вјесање знасе да се највеце зло скрива у манастирима катедралама дјамијама и црквама и католицким и србским колико је само дјеце умрло због сексуалног злостављања свијет се мора укљуцит у такво зло невидјено вјесто се цувају тајне фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Xј

22.04.2019 07:06

Одакле ти паде живота ти?