Џексон: Кукавички је да нас пљују!

Али победа после тога је још слађа! Ас Будућности поручује да се живи за мечеве какав ће бити у Пиониру.

Кошарка 21.04.2019 | 14:45
Џексон: Кукавички је да нас пљују!
Пробудио се Едвин Џексон у најгорем тренутку по Црвену звезду. Француз у редовима Будућности је експлодирао у четвртој утакмици, постигао је 23 поена и уз Нориса Кола је био најзаслужнији за тријумф Подгоричана (84:80).

Мајсторица ће се играти у понедељак у Београду. После тога нема даље, један тим ће бити на трону, са картом за Евролигу у рукама, а други ће, хтео-не хтео, морати да констатује да је сезона без титуле – неуспешна.

Јасно је и да ће у Пиониру бити прави пакао за шампиона АБА лиге, поготово после голготе са пљувањем и вређањем коју су црвено-бели доживели у Морачи. Тврди Едвин Џексон да је тако било и у првом мечу у Београду, када су играчи Будућности на глави морали да држе пешкире да не би били испљувани. А, поручује и да ће овог пута плаво-бели бити спремни за све изазове.

„Нико не воли да буде испљуван, поготово када не може да одговори. То је било кукавички, јер да ме је неко од тих срео на улици, знао би да то не би смео да уради. Таква је клима у Београду, када играте у Пиониру знате да ће вас навијачи вређати и пљувати, али ако победите, то чини тријумф још слађим. Надам се да ћемо уживати у понедељак увече“, рекао је Џексон за Вијести.

Француски кошаркаш поручује да Будућност долази у Београд по титулу и да ће оставити све од себе на терену да би одбранила круну.

„Оставићемо све на паркету. Пета утакмица у Београду биће специјална у каријерама свих нас. Биће тешко, публика ће бити луда, али то су моменти за које се живи. Морамо да се боримо, не занима нас да ли ћемо играти ружно, хоћу ли дати један или 20 поена, важно је само да се победи“, нагласио је Едвин Џексон.

Мајсторица у Пиониру играће се у понедељак од 19 часова.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар