Роналдо: И сљедеће сезоне у Јувентусу - 1000%!

Дакле, нема дилеме где ћемо гледати Португалца.

Фудбал 21.04.2019 | 16:00
Роналдо: И сљедеће сезоне у Јувентусу - 1000%!
Нема дилеме, следеће сезоне ћемо Кристијана Роналда поново гледати у дресу Јувентуса. Иако је било медија у Италији који су помињали другачији исход, после нове освојене титуле Јувентуса Португалац је јасно ставио до знања где ће играти следеће сезоне.

На конкретно питање одговорио је - Јувентус.

"Остајем сигурно у Јувентусу и следеће сезоне, сигурно - 1000%", рекао је Кристијано после победе Старе даме над Фјорентином и обезбеђивања осме титуле Јувентуса у низу у Серији А, а преносе италијански медији. И истакао је да је задовољан свиме што је успео ове сезоне да уради са својим саиграчима.

Португалац је у редове Јувентуса стигао из Реал Мадрида и тако је после Енглеске и Шпаније придодао и титулу првака Италије јер је његов тим обезбедио Скудето.

После испадања Јувентуса од Ајакса у четвртфиналу Лиге шампиона појавиле су се гласине да би Роналдо можда хтео да промени тим на лето, али је то Португалац све демантовао и улепшао славље својим навијачима.

Сигурно да је велика жеља Роналда да нападне Лигу шампиона са Јувентусом, а то ће опет покушати да уради следеће сезоне. Португалац има уговор са Старом дамом до јуна 2022. године.

Дакле, предстојећег лета када почне прелазни рок ћемо имати једну велику дилему мање... Роналдо и следеће сезоне у Јувентусу.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар