Лалатовић пред Партизан: Јесенас смо их испустили!

"Сада желимо да то исправимо", рекао је Лалатовић и додао: "Саво ради одличан посао".

Фудбал 21.04.2019 | 08:30
Лалатовић пред Партизан: Јесенас смо их испустили!
Ове сезоне препустио је црно-белима бод у два првенствена дуела, у септембру је било 2:2 на "Чаиру" уз два поготка гостију у финишу утакмице за буран реми, у марту у Хумској 0:1.

Прошле среде на истом месту, међутим, Ненад Лалатовић доживео је први пораз од Партизана рачунајући од летошњег доласка на клупи нишког Радничког, који ће београдског ривала дочекати већ у недељу у 18.30 на свом стадиону у дербију 32. кола.

Раднички ове сезоне код куће има скор 12-3-0 (36:10).

Дан раније, Лалатовић је рекао да његова екипа жели позитиван резултат како би се приближила освајању другог места. 

"Ово је друго такмичење и нема потребе сада анализирати Куп. О томе ћемо размишљати за нешто мање од месец дана када је на програму реванш са Партизаном. Ипак, мишљења сам да нисмо имали среће у среду и да смо изгубили из једног шута, али и даље имамо лепу шансу да се пласирамо у финале", рекао је Лалатовић.

Лалатовић је навео да Партизан има сјајне играче, да тренер Саво Милошевић "ради добар посао" и да је много унапредио игру свог тима. 

"Ми их респектујемо, али знамо наше могућности и надамо се најбољем. Јесенас смо их испустили у Нишу иако смо водили 2:0 и сада желимо да то исправимо", рекао је Лалатовић.

Нападач Радничког Нермин Хаскић, стрелац гола за мартовских 0:1 у Београду, рекао је да очекује много бољу партију свог тима него у среду.

"Морамо бити агресивнији и конкретнији у фази напада како бисмо се надали добром резултату. Желимо да игром и резултатом сутра направимо најбољу могућу увертиру пред реванш у Купу. Ми ове сезоне играмо добро код куће и мислим да сутра можемо да покажемо Партизану да смо заслужено испред њега на табели и да смо спремни за 15. мај", рекао је Хаскић.

Нишки тим је тренутно други на табели са 38 бодова, док је Партизан трећи са 30. 

"Нас у недељу чека једна лепа утакмица, против ривала који игра све боље и против кога желимо позитиван резултат како бисмо се приближили освајању другог места, које смо и заслужили по свему што смо приказали ове сезоне", рекао је Лалатовић.

"Често смо играли с њима у последње време, познајемо их одлично, као и они нас, тако да неких изненађења на терену неће бити. Ми ћемо покушати да се на нашем терену наметнемо, да покажемо да два везана пораза нису оставила трага на нас и ако нам се укаже прилика пробаћемо да победимо", додао је он.

Он је, на крају, позвао навијаче да сутра испуне Чаир.

"Да нам помогну да остваримо циљ. Играју две од три најбоље екипе у земљи и свакако ће имати шта да виде", завршио је Лалатовић.

Партизан ће на овом мечу бити ослабљен неиграњем голмана Владимира Стојковића и репрезентативца Србије Немање Милетића, али тренер Радничког не сматра да ће то бити хендикеп за црно-беле.

"Имају они много квалитетних играча, који могу да успешно замене ову двојицу. Милошевић је вратио Тошића у форму, ту је и Вулићевић", рекао је Лалатовић.

Када је реч о саставу Радничког, Лалатовић је казао да има још неколико дилема које ће разрешити на дан утакмице.

"Вероватно ћу направити две промене у односу на екипу која је играла у среду. Ја немам могућност да као Звезда и Партизан стално ротирам играче и то је наш хендикеп у односу на њих. На терен ћу послати 11 најспремнијих играча, за које проценим да су у стању да нам донесу жељени резултат", рекао је Лалатовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар