Уочи сахране, пустош пред кућом

Урна са посмртним остацима Мирјане Марковић биће положена данас у заједничку гробницу поред супруга Слободана Милошевића, некадашњег предсједника Србије и СР Југославије, у дворишту њихове куће у Пожаревцу.

Србија 20.04.2019 | 14:10
Уочи сахране, пустош пред кућом
Сахрана ће бити обављена у 15 часова, најавили су чланови породице. Урна ће бити положена испод липе у дворишту гдје почива и њен супруг. Потом ће свештенство СПЦ Епархије браничевске одржати опело.

Међутим, како јавља репортер Блица, испред породичне куће у Пожаревцу за сада је мирно и тихо, готово да нема “живе душе”. Капија куће је затворена, никоме није дозвољен улазак, а на прилазу објекту постављена је метална ограда како се на том мјесту нико не би паркирао. 



У кући, ипак, има неколико људи, који су рекли Блицу да улазак неће бити могућ све док се не заврши комеморација која у 14 сати почиње у Дому културе у Пожаревцу.

Урна са посмртним остацима Мирјане Мире Марковић, супруге некадашњег предсједника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића, стигла је јуче из Русије у Србију.

Мирјана Марковић преминула је 14. априла у 77. години у Москви усљед компликација изазваних упалом плућа, коју је добила након двије операције.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Покој јој души

20.04.2019 12:18

Они су обиљежили задњу спону с Југославијом. Да ли су били тако зли, а ови сад тако добри сазнаћемо за 20 година кад ае процеси расцјепљивања завр#е те добијемо 3 исламске државе, 3 српске и једну католичку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниста

20.04.2019 16:00

Ниста њима није фалило сто ови сада имају. А овима сада фали оно сто су они имали.

Name

Дора.

20.04.2019 18:15

кадсе вратиш вјери прадједова свеће бити како желиш.