Хоће ли Пионир бити довољан да прими све навијаче?

Кошаркаши Црвене звезде траже подршку свих навијача, а по завршетку синоћњег меча било је јасно да ће потражња за картама бити огромна!

Кошарка 20.04.2019 | 17:00
Хоће ли Пионир бити довољан да прими све навијаче?
Црвена звезда више нема право на грешку и тога су сви на Малом Калемегдану свесни. Већ колико од данас започиње реализација мисије радног назива „Мајсторица“, где је улог огроман, а награда још већа. 

Имала је Звезда вођство у две утакмице, по једну добру и одличну шансу да се у суботу пробуде као шампиони Јадранске лиге, али ће сада флеке морати да ваде пред својом публиком што, ако се све коцкице поклопе, неће бити нимало лоша ствар. За то је, признаје и сам Били Берон, потребно да дворану Александар Николић у понедељак до врха напуне сви који у срцу носе црвено-белу комбинацију. 

"И даље имамо предност домаћег терена. Зато тражим од сваког ко навија за Звезду да дође у халу и да буде уз нас. Њихова подршка нам је неопходна како бисмо завршили ствари у нашу корист", напомиње Берон и даху наставља:

"Ако ниси спреман за ову пету утакмицу, онда ти срце не куца... Бићемо спремни".

Одмахује главом најбољи Звездин шутер на питање о утакмици у Морачи. Свестан је какву је шансу екипа пропустила...

"Имали смо све у рукама, али смо дозволили пораз. Испустили смо победу и дозволили им да је узму. Промашили смо неке шутеве, испустили неке скокове и то када смо имали предност. Они су то искористили и погађали из неких тежих ситуација. Једноставно, нисмо завршили посао".

Огњен Добрић после још једног солидног издања у плеј-офу указује на умор комплетног тима, али не крије:

"То није разлог нашег пораза, ни оправдање. Тешка је серија, игра се на два дана... Али, мора да се игра свих 40 минута, као што су они играли и то је једини начин да се добије".

Нориса Кола види као најбитнији фактор две важне победе Будућности.

"Шта да кажем... Имали смо предност током већег дела утакмице, али нисмо успели да приведемо меч крају у своју корист. Пали смо у тој последњој четвртини, остали без концентрације, они су то искористили, посебно Кол који је то индивидуално решио на свој начин и победили су".

Истиче Добрић да се Звезда целе сезоне борила за предност домаћег терена и да ће ту предност пробати да искористи у понедељак увече.

"Нема више права на грешку. Сви смо спремни за оно што нас чека. Једва чекамо пети меч".

Дворана Александар Николић у свом максималном капацитету може да прихвати око 7.000 гледалаца, што је у овом тренутку можда и недовољно с обзиром да ће интересовање сигурно бити драстично веће. Клуб не треба ни да размишља о селидби у Штарк Арену, већ би присталице Црвене звезде морале да размисле добро о томе како најбрже до улазнице. Јер, то парче папира могло би на крају много да вреди...

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар