Грађани на скупу у центру Београда

Грађани из свих делова Србије полако се окупљају у у центру Београда поводом скупа председника Александра Вучића у оквиру кампање "Будућност Србије".

Србија 19.04.2019 | 17:07
Грађани на скупу у центру Београда
Са скупа ће, како је најавио, послати поруку јединства.

Извештач Тањуга преноси да се велика колона грађана са транспарентом "Звездара уз Александра Вучића" спушта се београдском улицом ка влади Србије носећи заставе.

Они ће се код зграде Владе у Немањиној улици придружити грађанима из Западне Србије и Земуна, а одатле ће заједно кренути ка Дому народне скупштине.

Саобраћај у једном делу Немањине је затворен, као и Славија и улица Краља Милана.

У граду је приметан велики број пешака и саобраћајне полице која регулише саобраћај. Грађани носе заставе Србије, као и заставе СНС са називом места из којег долазе.

Скуп, на коме се очекује огроман број грађана, званично би требало да почне у 18 часова, а пре председника Вучића грађанима ће се обратити и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик, министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто, премијерка Србије Ана Брнабић, шеф српске дипломатије Ивица Дачић и један од хероја са Кошара, пензионисани потпуковник Драгутин Димчевски.

Председник Александар Вучић је позвао, како је рекао, нормалну и пристојну Србију да се данас окупи за будућност земље. Скупу претходи концерт.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да ће за сат, сат и по, бити познате прве прецизне процене о броју људи на митингу испред Дома Народне скупштине у Београду, у оквиру кампање "Будућност Србије", а да сигурно у Београд долази више од 120.000 људи. "За сат, сат и по имаћемо прве процене са фотографијама колико људи је присутно у Београду", рекао је Стефановић за Пинк и додао да се са сигурношћу може већ сада рећи да ће бити више од 120.000 људи и то не рачунајући људе из Београда који ће доћи.

(Агеције)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Скептик

19.04.2019 15:54

Докле више ти митинзи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

19.04.2019 16:08

Ово нам је пред главу

Name

За скептика

19.04.2019 16:19

Док твој газда Миле незапржи чорбу, што у својој кући па још и у тудјој

Name

Дан

19.04.2019 16:25

Данас је опет дешавање народа и нека нам је Бог у помоћи. Парада лудила и заблуда.Као прво да напишем све најгоре о опозицији Тадићу, Живковићу,Јеремићу, Ђиласу и глумцима и новинарима у политици.О данашњим актерима митинга мало мање лоше. Апсолутно непримерен долазак Додика и десетине аутобуса чланова његове партије из РС. Ово је однос власти и опозиције у Србији и људи из РС ту нису актери избора и тотална глупост њихов долазак на митинг. Њихов Додик има дил са брацом Андрејом и пљачка Србију.Други негативан утисак је ДЈ Жекс чувени газда ПИНКа (који деценијама уништава културу код Срба својим програмима од почетка до ријалитија) на камиону са ЛГБТ бојама и порукама. Треће је разочарење што је мој омиљени бенд РИБЉА ЧОРБА се предао и постао ПРОКИСЛА ЧОРБА.Овом окупљању је прикладна песма :"Око мене све су понављачи ђаци или болесници или манијаци". Све ово се односе на ове на бини.Ко се сећа ГАЗИМЕСТАНА и свега шта смо након тога преживели и судбине народа и вође којем се клицало као што ће данас Вучићу мора бити забринут и очекивати нешто лоше. Данас је крај те династије и урна владарке из сенке је стигла у Пожаревац.Објављено је да ће швајцарци отворити фабрику чоколаде у Новом Саду,али као што рече Владика Раде:Чашу меда још нико не попи, да је чашом жучи не загрчи" тако да чекамо како ће наш владар преко својих електронских и штампаних медија упаковати жуч.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта

19.04.2019 16:26

Дакле, уколико не мислимо као Он, онда смо ненормални и непристојни?. Ово нису нормалне и пристојне квалификације градјанства, од стране једног предсједника. Немам ријечи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.04.2019 16:26

Ма све је ово “држи воду док мајстори ору.. Срби су најебали и најебат ће висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

19.04.2019 16:35

СТВАРНО МИ НИЈЕ ЈАСНО МОЖЕ ЛИ СЕ ИШТА УРАДИТИ БЕЗ ИЗДАЈНИКА ДОДИКА. Ј,,,га ВУЧИЋ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

19.04.2019 17:29

Да ли је ико примијетио да највише у региону претестирају Срби...Стално се за нешто мора окупљати и рјешавати питање некаквог националног идентитета.На сваку оптужбу за криминал и лоповлук владајуће багре они пуштају у етер причу о угрожености српског народа.Нај тужније је што им јако пуно затуцаног народа пуши ту причу.Ми Срби смо стварно посебна сорта...Ми смо уствари већином сељачки народ и парадокс је што се ми тиме још и поносимо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВW

19.04.2019 19:17

Све си у праву.

Name

Владо

19.04.2019 20:42

Свака ти је на мјесту Бањалуцанине!!!

Name

рер

20.04.2019 04:52

Зато сто се исплати србоват !!! То знају сви који су на политицкој сцени Срба. Зато се ткз опозиција такодје ослања на србовање. Назалост мало је оних који разумију Цеду Јовановица и Ненад Цанка. Они су 30 година испред ових сто Србују. Људи казу да це да буде овако или онако а ови сто србују казу : Е неце! И тако 30 година касније досло се докле се досло. Наравно са овима сто као неце .

Name

ре

20.04.2019 04:43

Давидова молитва: 'Оче наш који си на небесима, ослободи људске душе земаљског зла и донеси нам слогу за Рај на Земљи. Опрости кривима и благослови недужне. Очисти планету од ужаса који смо створили и допусти јој да се препороди. Ослободи наша срца и умове мржње како би постали једно. Оче нас који си на небесима чије име у молитвама спомињем, благослови ме будућности кроз коју ћу донијети пуно овој земљи. Хвала ти Боже сто си уз мене, чувај ме и гледај ме. Помози ми да прођем кроз све страхове да ме не би пратили даље у животу. Нека моје срце и твоје куцају заједно у ритму и не дозволи да се раздвоје. Оче нас који си на небесима, хвала ти за живот и за сву срећу коју нам доносиш и хвала ти за тугу после које Сунце сија још јаче. Амин.'

ОДГОВОРИТЕ