Вучић позива на српско јединство

Данас, испред Народне скупштине у Београду, председник СНС и Србије Александар Вучић позваће грађане из целе Србије да се уједине око свих важних питања за државу и народ, јер је јединство, како је раније рекао, у борбу за српске интересе, посебно на Косову и Метохији, али и у целом региону, од пресудног значаја.

Србија 19.04.2019 | 08:28
Вучић позива на српско јединство
Данашњи скуп који се одвија у оквиру кампање председника Вучића „Будућност Србије“, на коме се очекује велики број грађана, званично би требало да почне у 18. часова.

Како Тањуг сазнаје прије предсједника Вучића, грађанима ће се обратити и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик, министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто, премијерка Србије Ана Брнабић, шеф српске дипломатије Ивица Дачић и један од хероја са Кошара, пензионисани потпуковник Драгутин Димчевски.

БН ТВ

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Спасе

19.04.2019 06:45

Да ли то додик иде да му казе да це му послати резервни састав полиције да му помогне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.04.2019 09:47

Милокрад нема приче о привреди, одласку младих, задужењима код банака, штампању обвезница, јадном буџету, јадним пензијама и платама. Али има приче да је проблем БиХ, да је проблем Бакир, проблем СДА, проблем је код других, проблем у другој авлији. Каже народна : прво почисти у својој авлији... Буквално "правда за Давида" је почишћена, опозиција такође.. Зна Миле да пропада и да без "белаја" не може остати и опстати, те се припрема за рат против свих и против себе.

Name

Позив

19.04.2019 06:53

Нормални народе пакујте се ово је епизода из деведесети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

19.04.2019 06:56

А што да се грађани Србије "уједине" око важних питања? Ко уопште пита грађане за мишљење око важних питања? Мишљење грађана НИЈЕ БИТНО. Вучић уствари каже, грађани Србије уједините се око МЕНЕ и слушајте МЕНЕ и подржите МЕНЕ и подржите СВАКУ МОЈУ ОДЛУКУи ПОТПИС који будем ставио на неки папир...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као..

19.04.2019 09:43

Сви су издајници ако не мисле као АВ . Ето доћи ће му и МД да га подржи .

Name

Ре Као

19.04.2019 11:06

Свако ко додје на митинг подржава да Србија призна Косово.

Name

Тугомир

19.04.2019 07:00

Српски народ је подељен као и "41 Краљ позивао на јединство а комунисти терали по своме. Данас су тајкуни поделили и завадили народ. Замислите ДОДИК дезертера позива на јединство! Туго моја Цовек који је направио дрзавни удар у БЛ и на тенковима СФОРа... Ето какав смо ми олос од народа Нама је судбина да страдамо постепено нестанемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дане

19.04.2019 07:07

Кад је теско,народ се позива на јединство,сендвици нису довољни,Додик се сјетио да његову Хунту- резервни састав додатно застити ,ако ако неком промјене падну на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

19.04.2019 07:15

Уједините новчанике са народом, “елито”.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благи боже!

19.04.2019 08:20

Шта ће министар вањских послова Мађарске и Додик на скупу политичара Србије! Има ли иједно тијело тих држава да реагује.

Name

Драганче

19.04.2019 09:49

Ови треба да направе општи белај, па да се свеопшта пљачка избрише...поштени да спремају кофере, нема се шта паметно очекивати...иза свега су ЕУ, УСА, Русија и Турска, тако да ће њихове играче заштити...обични народе, ПАМЕТ У ГЛАВУ!

Name

Игор

19.04.2019 07:26

Само запуцајте да предам за азил . Побијте се сви . Срби и Муслимани , Македонци и Албанци, Срби и Албанци , Црногорци и Албанци , Срби и Хрвати . Само рокај кад мозга немате . Немате дјеце за добар одред извидјаца и групу младих горана најављујете наорузавање и резервне саставе . Стока ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах

19.04.2019 07:44

Драги господине Вуцицу. Ви знате, да све то сто вам (Србији) се тренутно догадја нема везе са Вама. Кад цовек погледа ко је све од бивсих политицара у тој, квази, опозицији, онда је све јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

19.04.2019 08:13

Ста це РЕЦ ДЕЗЕРТЕР ДОДИК,ПОБАЦАЈ,,,,,,Србијо ниско си палааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

19.04.2019 12:15

Мило Ронхил и ЈУНАК СА КОСАРА,,,,,,,Какве везе они имају

Name

Песимиста са разлогом

19.04.2019 08:23

Претјеривање у патриотизму, родољубљу, србофилији, никад није било искрено. Увијек је изазивало сумњу шта се иза тога ваља, шта хоће да се скрије и прикрије, шта да се муне и отме, каква је превара у позадини. Тога су још у 19.вијеку били свјесни и у Русији, па они слободније мислећи нису вјеровали у такву и толику русофилију. Већ су, поред осталога, указивали и да су тада у Рисији од 56 губербатора само четири била чиста апропо корупције и злоупотреба власти у личну корист. Како тад тако и данас. Вјероватно и тамо, а сигурно овдје код србаља са обе стране ријеке Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгољуб

19.04.2019 08:35

Велики је притисак на грађане Србије који раде у државним институцијама да морају да се одазову на митинг који је власт унапред одредила и зацртала потребну цифру броја људи који морају да дођу!Грађани су у протеклих неколико дана већ позивани телефонима или су на адресе њихове долазили људи из СНС и пописивали их а шаљу се и аутобуси који већ чекају на станицама...Довозе се људи чак и из РС-е, Црне Горе и са Косова на митинг само да се оствари преко потребна цифра коју је власт зацртала...Додик је издао специјално наређење да се не задржавају аутобуси на граничним прелазима у БиХ који возе људе на митинг у Београд...А камере снимају из сателита или са високих зграда специјалан поглед одозго да кад се приказује на телевизији чини се као да их доле има сто милиона.Велика је медијска манипулација и притисак на грађане да се одазову доласку на митинг ,шаљу се људи који их спроводе аутобусима до места на митингу...То све је Вучићева пропагадна машинерија која има за циљ да доведе ону масу људи под присило коју је већ унапред сама одређеном бројчаном цифром зацртала.Али народ му живи све бедније кад тад ће то ескалирати у Србији као што је и 5-тог октобра,јер велика је немаштина плате и пензије су око 250 евра а струја и гориво као и храна су прескупи,не може се издржати такав темпо сиромашног живота...Криминал,дрога,убиства и корупција су достигли маxимум о чему власт ћути,код грађана је присутно све веће незадовољство изазвано немаштином,док све телевизије и скоро све новине контролише Вучић,а они само хвале власт,тако да Вучић неће још дуго издржати таквим темпом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асоцијација

19.04.2019 09:43

Све ово подсјећа на Газиместан '89-е и Слобу, на масу која не памти оно од јуче и не види даље од вечерас, која не везује узроке и посљедице. Подсјећа и на све оно што је након тога услиједило. И за народ никако није било добро.

ОДГОВОРИТЕ