Да ли је она Слобина унука?

Мира Марковић, супруга бившег председника Слободана Милошевића кремирана је данас у Москви, а поред тога што је јавност на комеморацији видела први пут, после 13 година, њеног и Слобиног сина Марка, још једна особа је привукла пажњу и погледе.

Србија 18.04.2019 | 20:51
Да ли је она Слобина унука?
Наиме, са Марком је све време стајала девојка плаве косе, за коју су многи претпоставили да је његова ћерка из брака са Рускињом, Валеријом.



Познато је да Слобин син има ћерку Марију, коју зову Маја, и која има око 14 година. Многи су приметили да је девојка која је све време тужна стајала у сивом капуту физички слична Милошевићу, па да је она вероватно једина Слобина унука.



Марко има и сина, Марка, ког је добио са Милицом Гајић, првом супругом. 

Он је у Русију отишао 2000. године, одмах након што је са власти свргнут његов отац. 2008. су он и Мира Марковић добили политички азил у овој земљи.

Валерију је, писали су медији, упознао одмах након што је стигао у Москву, и с њом је годинама живео у ванбрачној заједници.

(Курир)
(Фото: Алфа/ БКТВ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фат

19.04.2019 10:38

Кремирана,зар је то цувена хрисцанска породица,а по Православним законима,није дозвољено кремирање,каква је Сотона била на целу Србије, само нас је Бог спасао,а и Руси дају азил,онима сто униставају Српски народ,

ОДГОВОРИТЕ