Предсједник СДС у "Пулсу" БН ТВ

Гост "Пулса": Вукота Говедарица, предсједник СДС-а.

Република Српска 18.04.2019 | 17:07
Предсједник СДС у "Пулсу" БН ТВ
- Ко је одговоран за подјеле у друштву?

- Зашто СДС неће са СНСД-ом?

- Којим путем ће кренути СДС послије унутарстраначких избора?

Своја питања можете поставити у категорији "коментари".

Емисија „Пулс“ вечерас у 20 часова и 50 минута, уређује и води Сузана Рађен – Тодорић.

БН ТВ

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Перо

18.04.2019 16:31

Господине Говедарица, хоцете ли се кандидовати за предсједника Српске демократске странке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данко

18.04.2019 16:48

Мислим да је СДС морао пуно више пажње морао посветити начину избора људи на одређене положаје па се не би дешавале ситуације да су људи са купљеним дипломама дошли у први план.

Name

Милан

18.04.2019 16:53

Из којих разлога паљански лоби има одлучујућу улогу у запошљавању кадрова испред СДС иако је СДС на Палама пао на трећу по снази политичку странку?

Name

ВЕЗЕРАН СДС

18.04.2019 19:54

Далеко најјачи наполитичкој сцени у Б и Х.Пристојан,интелигентан,одмјерен и с јасним ставом.Била би непроцјењива штета за грађане у РС да не буде предсједник СДС.Надати се да ће то схватити и чланови Главног одбора СДС!Да га нису покрали обрен и компанија данас би био ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.И данас би имали сламку спаса а овако имамо безнађе!

Name

милан

18.04.2019 16:44

Хоћете ли успјети у борби против ових Додикових у СДС? Поздарав предсједнику Вукоти из Сокоца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

18.04.2019 16:46

Вукота издржи у овој борби. Само се не предаји. Ти и остаћеш предсједник СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

18.04.2019 17:00

Из којих разлога није смјенио комплетан одбор странке у Источном Новом Сарајеву који већ друге изборе губе и тотално су пасивни изузев пар дана пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.04.2019 17:09

Питање за Вукоту, када ће борци РС престати гладовати и када ће добити своја права на бољи живот у криминалном режиму РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

м

18.04.2019 17:16

Санса је пропустена оног момента кад сте добили информацију да це избори бити покрадени и нисте реаговали говореци да све имате под контролом. Кад су посматраци замјењени и оног момента кад су активисти осталих странака остали испред бирацких мјеста цитаво вријеме. Тад сте требали да позовете симпатизере да након гласања остану цитав дан поред бирацких мјеста. Тад ни активисти СДС-а не би могли бити врбовани. Након тога сте пропустили сансу да изведете народ на улице иако сте имали све доказе о крадји избора. Имали сте и слике и снимке и записнике, али нисте имали петље. Васа греска је у томе сто покусавате да донесете закон о испитивању поријекла имовине који не одговара ни појединим цлановима Васе странке којих сте се требали ријесити прије избора јавно износеци доказе о томе сто раде, прво о њима па онда о осталима. Изгубили сте контролу над појединим цлановима који су се претворили у локалне моцнике горе и од припадника власти. Ви као предсједник се нисте "спустили" у народ. Ја Вас лицно никад нисам ни видио на улици, да негдје просетате, да вас неко види, сретне, док сваки дан видјам припаднике власти који на све могуце нацине настоје да буду видјени измисљајуци поводе. Са друге стране странацки активисти који су активни само 15 дана на друственим мрезама прије избора. Засто сте уопсте и изасли на изборе под оваквим околностима? Нисам сигуран каква је сад ситуација али није могуце освајање гласова Бањалуке ако у њој не зивите. Понављам, да Вас неко сретне у маркету како купујете несто, баналне ствари. Покусавате да допрете до народа РС из мјеста које има становника колико има моја улица, уз дузно постовање али је тако. Ви нисте на мјесту десавања! Није довољно да медији пренесу да сте купили сијено. Ви морате да будете 24 сата у Бањалуци, нон стоп на улици да стојите испред затворене фабрике дувана, срусене мљекаре, да се појављујете непозвани на свако отварање крузног тога, да купите сверцоване цигарете на пијаци па да их однесете у надлезне институције. Да свако види да сте ту, да указујете на све. Морате својим примјером мотивисати нас да урадимо несто. Није довољно да се ви појавите на телевизији и да казете да је неко несто украо, бројке, цифре, милиони, силне нуле просјецном цовјеку не знаце ниста. Нема медијског мрака сем ако га сам створис, а својим нецињењем сте управо то урадили. Ако сматрате да је из понизења једном предсједнику странке да ради горе наведено онда це мени и многима бити из понизења да гласам за Вас у будуцности. Морате да поднесете зртву, лицну зртву по сваку цијену, ако заиста зелите да додјете на власт, сто уопсте нисам сигуран да Вам је циљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марло Цорлија

18.04.2019 17:58

Господине Вукота докле це борци бити понизени о каквом мјесеном борацком додатку за борце преко 60 година у износу од око 70 марака резим сматра да су борци адекватно плацени? Преузмите несто док ова популација није нестала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Марло Цорлија

18.04.2019 18:40

Оног момента кад је Вукота у поцетку кампање објелоданио име устаског сатника Пеје Марица за ста га је ЦИК казнио са 5000 км због гле цуда говора мрзње, тог тренутка је морао реаговати врх БОРСа тразеци објасњење до у најситније детаље у вези са тим? БОРС је остао нијем, а цјелокупна јавност необавијестена о томе ста је од свега тога истина?

Name

Александар Мариц

18.04.2019 18:19

1.Да ли ће СДС, заједно са ПДП и свим политичким странкама, појединцима из свих сфера живота који размисљају слободно и без притиска створити Савез за Српску, као алтернативу овој власти и да се бори за народ и против друштвених проблема?2.На који нацин це СДС функционисати послије свих проблема и свега што је било?Вукота, не дај се, цувај се, немој се никад предавати, као спасавај СДС, нека јој стари сјај и слава...Опозицијо, борите се за Републику Српску, борите за народ, борите се свим средствима, дигните се поново на ноге и покажите се што најбоље можете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

18.04.2019 19:15

Велики човјече,добри Србине,уз тебе је сав честити непоткупљиви народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

18.04.2019 19:55

Мислим да се сјецате баке која вас у Борику упита,предсједнице хоцете ли издрзати,знајуци са ким це те имати посла ,бака има искуство од 1990, само храбро побједицемо заједно

ОДГОВОРИТЕ