Потврђено: Партизан добио евро лиценцу!

Комисија Фудбалског савеза Србије дала зелено светло.

Фудбал 18.04.2019 | 17:00
Потврђено: Партизан добио евро лиценцу!
Без изненађења у фото финишу: Комисија за лиценце Фудбалског савеза Србије потврдила је да је Партизан испунио све услове да најесен поново заигра на европској сцени. Кубурили су црно-бели у последња три месеца, борили се да реше све нагомилане проблеме и – успели су.

Комисија је потврдила да је Партизан доставио све валидне папире и да нема препрека да, ако то избори на терену, представља Србију у квалификацијама за Лигу Европе.

Недостајало је црно-белима у једном моменту око два милиона евра, уз бројне репрограме дугова, да би дошао у позицију да тражи лиценцу и дошао је до њих уз помоћ спонзора Телеком Србије.

Потпредседник Партизана Владимир Вулетић потврдио је у разговору за Телеграф да је клуб добио зелено светло за наступ у Европи.

„Комсија за лиценцитрање ФСС донела је једногласну одлуку да фудбалски клуб Партизан има право учешча у свим европским такмичењима под окриљем УЕФА и истовремено у наредном изадњу Суперлиге Србије”, рекао је Вулетић.

Било као евентуални победник Купа или кроз Суперлигу Србије, Партизан ће у Европи заиграти од првог кола квалификација за Лигу Европе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар