Надал: И даље осјећам болове!

Рафаел Надал је, после победе на старту Мастерса у Монте Карлу, открио да и даље осећа болове током бављења тенисом.

Тенис 18.04.2019 | 13:30
Надал: И даље осјећам болове!
Надал је победио сународника Роберта Баутисту Агута са 6:1, 6:1 у другом колу Монте Карла и пласирао се у осмину финала.

Он је рекао да је задовољан како је одиграо први меч на шљаци после скоро годину дана, али открио да још увек није на 100 одсто физичке спреме.

"Срећан сам због позитивног старта. Добро сам се осећао на терену, али не могу да се претварам да не осећам бол, јер никада то нисам радио. Давно је било време када су професионални тенисери играли без болова, јер је то саставни део играња спорта на највишем нивоу, без лимитација", изјавио је Надал.

Надал држи рекорд са 11 титула на Мастерсу у Монте Карлу, што је највише за неког тенисера на једном турниру из те категорије.

"Сваке године је исто, зар не? Када се вратим на ово место увек погледам сјајну историју које ово има. Сви велики шампиони су овде играли. За мене је част играти (у Монте Карлу). Овај турнир је посебан за све, а за мене можда и највише", истакао је "Краљ шљаке".

Рафа се у осмини финала састаје са Бугарином Григором Димитровим, којег је прошле године победио у полуфиналу (6:4, 6:1).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар