Реал није спреман да плати 120 милиона за Феликса!

Реал Мадрид није спреман да плати 120 милиона евра колико износи откупна клаузула за талентованог играча Бенфике, Жоаоа Феликса, пренели су данас шпански медији.

Фудбал 18.04.2019 | 11:45
Реал није спреман да плати 120 милиона за Феликса!
Наводно је Јувентус први кандидат да ангажује једног од највећих откровења и талената у европском фудбалу, који има фантастичну сезону у португалском клубу.

Феликс има 19 година и већ је дао 16 голова ове сезоне. Био је и јунак у победи над Ајнтрахтом недавно у Лиги Европа.

Спортски директор Јувентуса, Фабио Паратичи, заказао је састанак са менаџером, Жоржом Мендешом, како би покушао да се договори о преласку Феликса у италијански клуб.

Откупна клаузула износи 120 милиона, али Бенфика ће покушати да обнови уговор и да она буде 200 милиона евра.

Паратичи и Мендеш су већ сарадјивали летос у трансферима Кристијана Роналда и Жоаоа Кансела у Јувентус, а наводно су у марту већ разговарали о Феликсу.

Медији су га већ прогласили "следећим Кристијаном Роналдом".

Скаутирали су га још наводно Атлетико Мадрид, Борусија Дортмунд и Манчестер јунајтед, али по писању медија, ти клубови имају веома мале шансе да га доведу.

Сам Феликс је рекао да му је сан да игра у неком од највећих европских клубова.

"Одувек ми је сан да играм за неки од највећих енглеских клубова. Шпанију сам одувек преферирао", рекао је Феликс у интервјуу који је у марту дао за "Марку".

Председник Бенфике, Филипе Вијеира, недавно је изјавио да клуб не размишља да прода младог играча и најавио је да ће се повећати откупна клаузула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар