Амир Џонсон кажњен! Користио телефон на утакмици!

Амир Џонсон, кошаркаш Филаделфија Севентисиксерса, кажњен је од стране клуба због коришћења мобилног телефона на клупи током утакмице.

Кошарка 19.04.2019 | 08:45
Амир Џонсон кажњен! Користио телефон на утакмици!
Филаделфија 76ерси казнили свог кошаркаша Амира Џонсона зато што је током утакмице, коју је његов тим изгубио од Бруклин Нетса пред својим навијачима, користио мобилни телефон.

"Организација Сиксерса казнила је Амира Џонсона због свог понашања на клупи током утакмице. Разговарао сам са Амиром и он зна да су такве ствари неприхватљиве, а ми идемо напред и фокусирани смо на утакмицу број два", рекао је генерални менаџер, Елтон Бренд.

Камере су ухватиле моменат када Џонсон вади телефон и нешто показује саиграчу Џоелу Ембиду и за своје понашање је упутио извињење.

"Извињавам се што сам на клупи имао мобилни телефон, преузимам одговорност за своје поступке и спреман сам да сносим последице. Извињавам се свом тиму, саиграчима и навијачима због нелагодности које је ова ситуација проузроковала", рекао је Амир Џонсон.

Џоел Ембид је одмах после меча објаснио новинарима да му је Амир Џонсон причао о својој ћерци која је болесна и само је проверавао како јој је.

"Погледао сам у телефон пошто је Амир проверавао стиуацију своје ћерке која је тренутно веома болесна", поручио је Џоел Ембид, док је тренер екипе, Брет Браун, ову ситуацију назвао "неприхватљивом".



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар