Гест због ког црвене на Сан Сиру!

Тренер Милана Ђенаро Гатузо одмах је упутио извињење. . .

Фудбал 15.04.2019 | 11:15
Гест због ког црвене на Сан Сиру!
Фудбалери Милана остварили су у суботу једну од најважнијих победа ове сезоне, против Лација (1:0), али су сами успели да баце мрљу на њу.

Тачније, то су урадили стрелац одлучујућег гола Френк Кеси и везиста Тимуе Бакајоко.

Након утакмице и великог тријумфа, а затим и кошкања играча, Бакајоко је разменио дрес са играчем Лација, Франческом Аћербијем, који је у данима уочи дербија изјавио да је Лацио бољи тим.

Да би понизио ривала, Бакајоко је са добијеним дресом отрчао под трибину и заједно са Кесијем окренуо га тако да се види Аћербијево презиме, да би га исмевао.

Један од саиграча брзо им је отео дрес, али то није "извадило флеку" коју су непромишљени играчи већ направили. Нападач Лација Ћиро Имобиле назвао их је након тога "малим људима", а тренер Милана Ђенаро Гатузо их је отворено и јавно критиковао.

"Морамо да упутимо извињење. Такве ствари не би требало да се раде. Професионални фудбалери би требало да користе друштвене мреже што је краће могуће. Важније је да буду сконцентрисани на сат тренинга него на четири-пет сати које проведу на друштвеним мрежама", изјавио је "Рино" Гатузо, не бежећи од одговорности својих фудбалера за непромишљени гест.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар