Павић: ДНС све јачи и бројнији

У Бијељини је данас одржана Изборна скупштина градске организације ДНС-а, којој је присуствовао и предсједник странке Марко Павић, као и многобројни страначки функционери. Изабрано је ново руководство странке, а за предсједника Градског одбора изабран је Дико Цвјетиновић.

Република Српска 14.04.2019 | 16:23
Павић: ДНС све јачи и бројнији
“Данас смо послали снажну поруку свима, а то је да је ДНС у Бијељини јачи него што је био, и да ће бити још снажнији”, нагласио је предсједник странке Марко Павић, након Изборне скупштине.

“Ми смо провјетрили странку. Један број функционера и људи је отишао јер им је пријетила смјена, или су били уцијењени и слично. Али су остали људи који су идејно за ДНС, и зато нема страха за странку у будућности нити за њену политику. Нама је увијек на првом мјесту Република Српска, те очување Дејтонских овлаштења. ДНС је једина странка која никада није гласала за пренос овлаштења са Српске на БИХ”, рекао је Павић.

Новоизабрани предсједник Градског одбора ДНСа- у Бијељини, Дико Цвјетиновић, истог је мишљења.

“ДНС је након избора прошао кроз врло тежак период гдје је већи број функционера отишао из странке и са собом повео одређени број чланова. Ми смо у претходном периоду били изложени великим притисцима, посебно наши чланови који су запослени у јавним предузећима. Али, све смо то заједно издржали и данашњом скупштином показали да ДНС у Бијељини постоји и да ће у наредном периоду бити и бројнији и снажнији”, закључио је Цвјетиновић.

Павић је нагласио да су економија и запошљавање питања којима се такође треба озбиљно бавити.

“ДНС жели да свима омогући добру садашњост, а младима још бољу будућност, јер само тако се може спријечити одлазак младих са ових простора”, нагласио је предсједник ДНС-а.



БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Акиц

14.04.2019 14:40

Днс ,рец је ријец вец годинама,обецања и ниста од боље будуцности ,осим за партиске лидере,посланике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

14.04.2019 15:10

Исто је код сваке странке. Одлазе људи а они тврде да то ојацава странку. ПДП је на поцетку била странка за респект, пуна сколованог свијета али је вецина отјерана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

14.04.2019 15:58

ДНС је једина праведна странка, на предстојећим изборима Бања Лука це добити градонацелника испред ДНС- а.. Цисто да Додик види да је његово просло...ми никада не заборављамо оно сто нам је СНСД урадио..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.04.2019 14:00

Милан Радовиц сљедеци градонацелник!

Name

Милан и Драско Станивуковиц

15.04.2019 19:34

идемо заједно на изборе. Доста је Снсдеа

Name

Крајина

14.04.2019 17:56

Марко покушава сам себе увјерити у ово што прича.

ОДГОВОРИТЕ