Облачно и свјеже вријеме у БиХ

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује облачно и свјеже, али претежно суво вријеме, уз највишу дневну температуру ваздуха до 15 степени Целзијусових.

Република Српска 13.04.2019 | 09:17
Облачно и свјеже вријеме у БиХ
Јутрос је претежно до потпуно облачно вријеме, понегдје на западу, сјеверу и истоку тмурно уз ниску облачност, а око ријека и по котлинама магла, те мјестимична и повремена слаба киша или росуља. У планинама има слабог снијега или сусњежице, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана ће се задржати облачно и претежно суво вријеме, а периоди са слабим падавинама могући су на сјеверу, западу, југозападу и истоку, а од централних предјела ка југу промјенљиво облачно, послије подне са повременом кишом.

Дуваћ слаб до умјерен вјетар, сјеверни и сјевероисточни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха од три до осам, на планинама од минус два степена Целзијусова.

Највиша дневна температура од осам до 13, на југу и степен-два виша, а у планинама од три степена Целзијусова.

Температура ваздуха измјерена у 8.00 часова: Бјелашница минус два, Хан Пијесак и Иван Седло нула, Мраковица, Чемерно и Соколац један, Мркоњић Град, Калиновик, Мркоњић Град и Сарајево два, Рибник, Крупа на Уни и Шипово три, Невесиње четири, Гацко, Нови Град, Приједор, Србац, Сребреница, Бањалука и Зворник пет, Фоча, Рудо, Бијељина, Брчко и Добој шест, Вишеград седам, Билећа девет, Требиње и Мостар 10 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар