Лино о атмосфери: Спорт спаја, била је добра!

"Играли смо у доброј атмосфери. . . Спорт је тај који спаја као нико други, а то показује како се може сарађивати", рекао је Лино Червар, селектор рукометаша Хрватске.

Остали спортови 11.04.2019 | 21:55
Лино о атмосфери: Спорт спаја, била је добра!
Селектор рукометне репрезентације Хрватске Лино Червар изјавио је да је реми против Србије (25:25) у Београду најреалнији исход у борби за Европско првенство.

"Била је тешка утакмица, квалитетна и неизвесна... Публика је могла да ужива. Показали смо менталну зрелост у финишу и дошли до бода. Овај резултат је најреалнији", рекао је Червар на конференцији за новинаре после меча у "Штарк арени".

Трофејни стручњак истакао је да је амбијент у хали био сјајан.

"У поплавама сваквавих прича, био је коректан однос репрезентација, висок степен самосвести, људског, спортског, публика је то прихватила. Играли смо у доброј атмосфери... Спорт је тај који спаја као нико други, а то показује како се може сарађивати".

Червар је прокоментарисао и колегу са клупе Србије Ненада Перуничића о шансама да постане велики стручњак.

"То су два живота. О Перуничићу као играчу нема шта да се каже, али друго је бити тренер. У њему има пркоса и жеље, видим да има идеју и визију, за то се треба борити. Претендује да буде одличан тренер", рекао је трофејни тренер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар