ЕП: "Орлови" жале због пропуштене шансе!

Рукометаши Србије разочарани што су испустили прилику да победе великог ривала у "Штарк арени".  "Хрвати нам нису дозволили да преломимо утакмицу"! Средњи бек репрезентације Србије Лазар Кукић је после дуела са националним тимом Хрватске рекао да је освојени бод важан за нашу селекцију.

Остали спортови 11.04.2019 | 21:05
ЕП: "Орлови" жале због пропуштене шансе!
Голман рукометне репрезентације Србије Дејан Милосављев жали што је утакмица са Хрватском завршена нерешено. Чувар мреже "орлова" има утисак као да се његова екипа плаши победе.

"Криво ми је што смо завршили нерешено, имали смо утакмицу у својим рукама, имали смо све у својим рукама. На крају нека жеља, опет на крају као да се плашимо победе, не могу да објасним, тај степеник више који нам треба само да мало 'шкљоцне', да прогурамо. На два разлике смо промашили зицере, мало пропусти са моје стране... Мислим да смо имали два бода и заслужили их. Надам се да ћемо искористити прилику у неким другим утакмицама у гостима, или у утакмицама против Белгије и Швајцарске", рекао је Милосављев после утакмице.

Србија је у Београдској арени одиграла нерешено 25:25 са Хрватском, у трећем колу квалификација за Европско првенство 2020. године. У четвртом колу у недељу од 20.30 Србија и Хрватска играће у Задру.

"Очекујем да одиграмо боље него данас, да порадимо на овим грешкама, да пробамо да их исправимо, надам се да ће бити добро", додао је српски голман.

Капитен Србије Немања Илић рекао је да је његова екипа данас могла да победи великог противника.

"Одиграли смо добро, промашили смо неке шутеве, нисмо успели у другом полувремену када је требало да се одлепимо, мислим да нас је то највише коштало. Мислим да смо могли да их победимо овог пута", рекао је крилни рукометаш Барселоне.

Упитан, да му је неко пре утакмице понудио реми, да ли би прихватио, Илић је одговорио одрично.

"Ићи ћемо у Хрватску да победимо, у свакој утакмици идемо да победимо, да сакупимо бодове. Мислим да је овај млади тим на добром путу, време ће показати да можемо да играмо са свима", навео је он.

Србија је трећа на табели са два бода, а прве две екипе из сваке групе иду на Европско првенство, као и четири најбоље трећепласиране.

"Идемо у Хрватску да победимо, можда можемо и сада да завршимо. Желимо да победимо све са којима играмо, то је наш став", додао је Илић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар