Ваха промијенио одлуку: Повучена тужба!

Вахид Халилхоџић, одустао је од тужбе, коју је покренуо у мају прошле године, против челника Фудбалског савеза Јапана, за клевету.

Фудбал 15.04.2019 | 18:00
Ваха промијенио одлуку: Повучена тужба!
Вахид Халилхоџић, босанскохерцеговачки фудбалски стручњак, тренер француског Нанта, повукао је тужбу против Фудбалског савеза Јапана.

Како пишу медији у Јапану, Халилхоџић је одустао од тужбе коју је покренуо у мају прошле године против челника ФС Јапана за клевету.

Наиме, у образложењу отказа на конференцији за медије истакнуто је да је смијењен са селекторске функције "због лоше комуникација са играчима".

Халилхоџић је у договору са адвокатом обуставио тужбу, иако је својевремено тврдио да су споменутим поступком из ФС Јапана наштетили његовом угледу.

Популарни Ваха, селектор Јапана био је од 12. марта 2015. године до смјене 9. априла 2018. "Самураје" је водио у 38 утакмица, остваривши 21 побједу, девет ремија и осам пораза, уз гол разлику 84:34.

И поред тога што се са националним тимом "земље излазећег сунца" успио пласирати на Свјетско првенство у Русији прошле године, уручен му је отказ.

Иако никада није званично потврђено, смијењен је "јер је из екипе изостављао неколико искуснијих, до тада стандардних репрезентативаца Јапана".

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар