Халеп, Гарсија, Барти, Азаренка... Све у строју!

Познат састав репрезентација за полуфинале Фед купа које се игра 20. и 21. априла.

Тенис 15.04.2019 | 16:30
Халеп, Гарсија, Барти, Азаренка... Све у строју!
Најпрестижније тимско такмичење у свету женског тениса, Фед куп улази у саму завршницу, а ускоро, тачније 20. и 21. априла играју се полуфинала Светске групе. Самим тим, било је крајње време за номинацију играчица, те су селектори коначно објавили спискове. А они обећавају заиста интересантне борбе!

Титулу неће моћи да брани Чешка Република која доминира светом женског тениса у последњој деценији пошто је покупила од 2011. до 2018. чак шест трофеја! Овај пут близу том циљу су пришле Француска, Румунија, Аустралија и Белорусија. Наше сусетке са Балкана предводиће Симона Халеп, а друга тенисерка света ће рачунати на подршку Михаеле Бурзанеску, Ирина Камелија Бегу и Монике Николеску. Њихове домаћице за сусрет у Руану рачунају на Каролин Гарсију, Кристину Младеновић, Полин Перментије и Ализ Корне.

Друго полуфинале, које се игра у Бризбејну такође ће имати неколико звезда, па тако Аустралијанке играју у саставу Ешли Барти, Дарија Гаврилова, Присила Хон и Саманта Стосур, док Белорускиње предводи све бољаАрина Сабаленка уз коју ће наступати Аљаксандра Саснович, Вера Лапко, Лидзија Марозава и звезда тима,Викторија Азаренка.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар