"Попович има пет шампионских прстена, а ја бурму!"

Мајк Мелоун, тренер Денвер Нагетса, на занимљив начин прокоментарисао је дуел са Сан Антонио Спарсима у првој рунди плеј-офа.

Кошарка 11.04.2019 | 14:30
"Попович има пет шампионских прстена, а ја бурму!"
Екипа из Колорада обезбедила је друго место на Западу, што аутоматски значи да ће се на старту доигравања састати са седмопласираним тимом, односно екипом из Тексаса.

Ове сезоне Денвер и Сан Антонио одиграли су четири утакмице, резултат је 2-2, а оба пута су славилли тимови који су били домаћини.

По пласману и форми Нагетси су фаворити, међутим када се погледа искуство Спарса, односно неискуство на другој страни, онда је у овој серији све могуће.

"Играмо против Сан Антонија. Мислим, Грег Попович има пет шампионских прстена, а ја имам бурму", рекао је Мелоун и додао:

"Не смемо да чекамо. Морамо да будемо спремни од првог подбацивања лопте. Биће успона и падова, али фокус и дисциплина морају да буду на врхунцу уколико желимо да имамо шансу".

Серија између Денвера и Сан Антонија креће у ноћи између суботе и недеље у 04.30, а пласман у полуфинале конференције обезбедиће екипа која прва дође до четири победе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар