Азар неће о Реалу, будућност одређује ЛШ!

Најбољи фудбалер Челсија Еден Азар изјавио је да ће одлуку о могућем одласку из лондонског клуба донети до лета. . .

Фудбал 15.04.2019 | 13:15
Азар неће о Реалу, будућност одређује ЛШ!
Белгијанац је истакао да ће му бити тешко да исти дрес носи уколико не избори пласман у Лигу шампиона.

У тренутку када се све више прича о Азаровом трансферу у Реал Мадрид за око 100 милиона евра, Челси се налази на трећем месту у Премијер лиги које води у ЛШ, али са само три бода више од петог Арсенала и пет од Манчестер Јунајтеда.

"Фокусиран сам на Челси. Имамо још месец дана да играмо, боримо се за место у Лиги шампиона и како да освојимо Лигу Европе. Најважније за све је да буду уверени да сам тренутно само главом у Челсију", рекао је Белгијанац за ЕСПН.

Он је подсетио да "плавци" ове сезоне нису био део европске елите и да је за сваког играча тешко да не игра најјаче такмичење.

"Две године без Лиге шампиона је веома тешко, Челси мора сваке године да игра, али ситуација није лака. Урадићемо све да се вратимо", оптимиста је Азар.

Шпански медији већ су преселили Азара у Мадрид наводима да је договорио личне услове трансфера и да га чека шестогодишњи уговор у Реалу, толико далеко да је већ почео тражи кућу у престоници Шпаније.

У Мадрид долази на инсистирање тренера Зинедина Зидан, за кога је Азар изјавио да му је био идол, а дрес Реала остварење сна.

Челсију су "везане" руке јер је Азар одбио да продужи уговор који истиче у јуну 2020. године и престојеће лето је последња прилика да заради велики новац од трансфера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар