Дјевојка хтјела да скочи у смрт

Присебност грађана, те брза реакција и спретност полицајаца, припадника Полицијске станице Добој 1 спасили су живот двадесетшестогодишњој Ј. С. која се с намјером да почини самоубиство попела на прозор стана на 16. спрату солитера у Ћупријској улици у Добоју.

Република Српска 10.04.2019 | 16:31
Дјевојка хтјела да скочи у смрт
Наиме, грађани су око 12.30 уочили да на прозору солитера сједи женска особа и о томе обавијестили полицију.

"С обзиром да су грађани који су пријавили случај знали идентитет дјевојке, и знали су да је у кући била сама све се одвијало муњевитом брзином. Полицајци су одмах изашли на лице мјеста. Позвали су њеног невјенчаног мужа и казали му да донесе кључ од стана како би ушли. Њен муж је био на послу и није могао да дође, али је кључ донио његов колега", прича наш извор, те додаје да су полицајци када су откључали стан Ј.С. затекли на прозору.

"Сједила је тако што је леђима била окренута ка просторији, а ноге су јој висиле са прозора. Полицајци су је ухватили и буквално је скинули са прозора", навео је наш извор.

Из Полицијске управе Добој је саопштено да је Ј.С. на лицу мјеста указана љекарска помоћ Службе хитне помоћи добојског Дома здравља, а затим је превезена у болницу "Свети апостол Лука" гдје је задржана на лијечењу, а према незваничним информацијама налази се на Одјељењу психијатрије. Из којих разлога се двадесетшестогодишњакиња одлучила на очајнички потез тек треба да се открије.

"Ни том њеном невјенчаном супругу ништа није јасно. И он је шокиран, изненађен. Лијепо живе, слажу се. Немају дјеце, скупа живе одавно, али нису званично вјенчани", наводи наш извор. 

(Независне новине)

Коментари / 0

Оставите коментар