Супругу резао ножем по лицу

Основни суд у Добоју потврдио је оптужницу против Ђ. Г. (45) из Добоја због тешког насиља у породици када је својој супрузи ножем нанио повреде по тијелу, изрезао је по лицу и убо ножем у око.  

Република Српска 10.04.2019 | 15:11
Супругу резао ножем по лицу
Према оптужници добојског тужилаштва Ђ.Г. је своју супругу малтретирао дужи временски период. Истрагом је утврђено да је иживљавање насилника почело у октобру 2018. године када је у хаустору зграде у Добоју пресрео супругу и рекао да ће је убити.

Насиље је кулминирало 2. марта ове године око 16 часова када је насилник напао своју супругу у стану у Добоју, задавши јој више удараца.

– Након задобијених удараца оштећена је пала и више није могла помјерати лијеву руку. Затим је Ђ.Г. сјео на прса и рукама јој задао више удараца у главу и лицу, инсистирајући да тешко повријеђена супруга позове сестру – наводи се у оптужници. Иако тешко повријеђена и у агонији због константних удараца по глави и тијелу, жена није послушала насилника. 

Након одбијања, монструм је наставио да удара супругу по глави, а онда је у руку узео чакију дужине 12 центиметара покушавајући да своју супругу убоде у око.

Насилник је у више наврата порезао по лицу своју супругу, а затим је несрећну жену убо у лијево око.

Епилог монструозног напада биле су тешке повреде жене у виду прелома руке, пробијене рожњаче лијевог ока, бројни крвни подливи по лицу и глави.

Добојско тужилаштво је уједно затражило да се оптуженом продужи притвор и то због бојазни да ће поновити кривично дјело, прецизније, јер би могао убити своју супругу. Према Кривичном законику Републике Српске, оптужени може бити осуђен од двије до максимално 10 година затвора.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

птица ругалица

10.04.2019 14:35

Овај јадник није способан за живот у браку. Њему је да живи живот без жене. Ући ће у казнене евиденције у суду и полицији шта је радио а ко зна колико дуго ће трунути у затвору. Жена му има право на лијечење, оперативне захвете гдје будала повриједио, психотерапије, развод таквог брака, живот на сигурнијем мјесту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

2425

10.04.2019 17:18

Треба му дати доживотни затвор.

ОДГОВОРИТЕ