Тешке оптужбе: Порто је 2013. године намјестио титулу!

Давали су поклоне судијама! Тешке оптужбе некадашњег дефанзивца Спортинга. . .

Фудбал 15.04.2019 | 12:15
Тешке оптужбе: Порто је 2013. године намјестио титулу!
Порто је лагано изгубио од Ливерпула у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона, али неће резултат са Енфилда бити горући проблем на Драгао стадиону наредних дана. Поново су се суочили са озбиљним оптужбама да су у ближој прошлости нечасним радњама стизали до титула.

Змајеве је директно оптужио некадашњи члан Спортинга из Лисабона Калид Буларуз, апострофирајући 2013. годину када су Змајеви без пораза стигли до титуле.

„Ако сте пратили португалску лигу у то време, знали сте да је власник Порта био познат по подмићивању судија. Играли смо тада против Порта на њиховом стадиону. Досуђен је непостојећи пенал против нас, јер су они морали да освоје титулу. Власник Порта је редовно пре утакмица давао поклоне судијама“, поручио је Буларуз.

Порто је у тој сезони био накрцан врхунски масовима. Напад је предводио Џексон Мартинез, док су Мутињо и Хамес Родригез биле узданице у маневру. У утакмици који Холанђанин спомиње досуђена су два пенала за Порто. Први је промашио Лучо Гонзалез, други је реализовао Џејмс Родригез.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар