Карлеуша води Марину у Кину

Жели да јој помогне по сваку цену. . .

 

Забава 10.04.2019 | 08:15
Карлеуша води Марину у Кину
Марина Туцаковић је открила да јој је Јелена Карлеуша понудила да је води на лечење у Кину, где певачицин муж Душко Тошић игра фудбал. Марина је сазнала да болује од рака дојке почетком прошле године и убрзо је оперисана на Институту за онкологију и радиологију у Београду.

Како Туцаковићева каже, њена пријатељица и дугогодишња сарадница ЈК је тешко поднела њену болест, јер је и њена мајка Дивна недавно изгубила битку са раком плућа.

"Када је Јелена чула да имам рак, позвала ме је и прво што ми је рекла јесте да ће да се распита за моје лечење у Кини, а затим и на Куби. Саветовала ме је да и ја сазнам све што могу о лечењу, и да је слободно позовем шта год да ми буде требало. Веома се заинтересовала за мој случај, јер је нажалост и сама имала мучно искуство са својом мајком Дивном, која је боловала од рака плућа", рекла је Марина и прокоментарисала аферу у којој се ЈК нашла почетком године, заједно са босанским фудбалером Огњеном Врањешом.

"Нисам је ништа питала о томе, наравно, нити ћу. То ме не занима, то је њена ствар", кратко је рекла она, а онда је објаснила како сада теку терапије којима је подвргнута:

"Прво сам оперисана, а затим су ми дали неку хормонску терапију јер су ми у почетку резултати били лоши. Затим сам ишла два пута у Немачку да примим имуновакцину. Сада су ми променили терапију јер су ми резултати доста бољи, тако да сада цитостатике узимам у таблетама. Врло пристојно то подносим и видећемо како ће бити, јер се ти лекови јако дуго пију, по неколико година", објашњава Марина и додала:

"Сада се осећам доста добро, али још увек не могу да функционишем онако како бих хтела. Желела сам да одем на сахрану Шабану Шаулићу и Дивни Карлеуши, али једноставно нисам била способна за то. Да ли ћу се скроз опоравити и оздравити - то је у Божијим рукама", завршава Марина Туцаковић.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сена Мулалиц

10.04.2019 06:50

ГОСПОДЗО МАРИНА. ЗЕЛИМ ВАМ БРЗ ОПОРАВАК. МИ ЗЕНЕ СМО ПОЗНАТЕ КАО ЈАКЕ ОСОБЕ, НАДАМСЕ ВАСЕМ БРЗОМ ОПОРАВКУ ВИ ТО МОЗЕТЕ.НЕК СУ ДР.СА ВАМА И ДРАГИ БОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

10.04.2019 19:31

Брз опоравак драга Марина.Ти си зена лавица.